The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Kasper

Hoe installeer ik Microsoft Office 365 op mijn HP Stream?

Bij een HP Stream krijg je standaard een Microsoft Office 365 licentie van een jaar. Dat betekent een jaar lang kosteloos verslagen maken, presentaties voorbereiden of de boekhouding doen met Microsoft Office programma’s. Hoe je jouw gratis Office 365 activeert, vertel ik op deze pagina.

Tijdens het installeren of achteraf

Wanneer je de Stream voor het eerst installeert, vraagt deze of je jouw Office al wil activeren. Kies je hiervoor, volg dan de instructies zoals ze op je scherm verschijnen. Wil je het liever achteraf doen nadat alles is geïnstalleerd, volg dan onderstaande stappen.

Stap 1: maak verbinding met het internet

De eerste stap om Office 365 te installeren is verbinding hebben met een netwerk. Verbind de Stream dus met WiFi of op een andere manier. Zoek daarna in Windows 10 via het vergrootglas in de taakbalk naar ‘Microsoft Office’ en open dit. Klik vervolgens op activeren. Het proces vraagt je nu om in te loggen met jouw Microsoft account. Heb je nog geen account, ga dan door naar stap 2. Heb je al een account, ga dan naar stap 3.

Stap 2: maak een Microsoft account aan

Ga naar signup.live.com om een account aan te maken. Dit is nodig om jouw Office 365 te activeren. Volg de stappen zoals ze op je scherm verschijnen en verifieer jouw nieuwe account. Is dit gelukt, vervolg je weg dan naar stap 3.

Stap 3: installeren

Log in met je Windows account en selecteer de juiste taal en het goede land en ga door. Kies vervolgens ‘installeren’. Krijg je een pop-up over een installatieproces, selecteer dan ‘uitvoeren’. Ga daarna verder door op ‘volgende’ te drukken en volg de instructies op het scherm. Aan het einde van het proces komt ‘gereed’ te staan om het proces te beëindigen. Office 365 is nu klaar voor gebruik en jij bent klaar om aan de slag te gaan.


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 7.189 beoordelingen