The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue

Hoe kies je de iPhone die het beste bij je past?

De keuze voor een nieuwe iPhone is niet voor iedereen zo gemaakt. Er zijn veel verschillende iPhone modellen in de markt, de één met een betere camera, de ander met een betere processor. Daarnaast wil je natuurlijk ook een model met genoeg opslagcapaciteit. En wat past dan beter bij je, een groot of klein scherm? En dan zwart of toch een kleurtje? Wij helpen je kiezen.

Formaat iPhone

Formaat iPhone 11 en 11 Pro (Max)

Je hebt de keuze voor een nieuwe iPhone gemaakt, maar ga je dan voor de normale of de 'Max' versie? Misschien ben je juist op zoek naar een handzaam model. En wist je dat de nieuwe randloze iPhone modellen soms een groter scherm hebben dan oudere toestellen, maar wel een kleinere behuizing?

Kleur iPhone

iPhone 11 kleuren

Denk je er bijna uit te zijn welk model iPhone je kiest, blijken er ook nog verschillende kleuren te zijn. Ben je weer terug bij af. Welke kleur kies je? Wij helpen je bij dit dilemma.

iPhone opslagcapaciteit

iPhone Xs

Als je de keuze voor een model en kleur gemaakt hebt, heb je nog een laatste keuze: opslagcapaciteit. Is veel opslag voor jou belangrijk of is dit voor jou overbodig? Wij helpen je.

Alle iPhone modellen

Er zijn op dit moment veel verschillende iPhone modellen in de markt. Wil jij de nieuwste iPhone met de beste camera en krachtigste processor of is een ouder model voor jou ook prima? Wij zetten alle modellen voor je naast elkaar.© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen