The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Iris

Hoe plaats je het Claris Smart waterfilter in jouw Jura Z8?

Volg de instructies uit onderstaande video op om het waterfilter van jouw Jura Z8 eenvoudig te vervangen. Het waterfilter voorkomt kalkaanslag en als je hem telkens op tijd vervangt, is ontkalken overbodig. Het is belangrijk dat je de koffiemachine kalkvrij houdt, omdat kalk schadelijk is voor de leidingen van jouw apparaat. Je vervangt het waterfilter ongeveer één keer per 3 maanden.

Instructies voor plaatsen van het waterfilter

Volg de instructies uit de video om het waterfilter op de juiste manier te plaatsen. Dit neemt ongeveer 10 minuten in beslag.

Nodig:

  • Jura Claris Smart waterfilter
  • Opvangbak (500 ml inhoud)

Hoe vaak vervang je het waterfilter?

Waterfilter in Jura Z8 plaatsen

Op het display van jouw koffiemachine verschijnt vanzelf een melding wanneer je het waterfilter moet vervangen. Dit zal ongeveer één keer in de 3 maanden zijn. Het waterfilter communiceert met de koffiemachine via bluetooth. Dit smart waterfilter werkt hierdoor heel gericht en voorkomt 99% van de kalkaanslag. Dit maakt ontkalken eigenlijk overbodig. Scheelt jou weer werk. Het is dan wel belangrijk dat je het filter telkens op tijd vervangt.

Welk waterfilter gebruik je?

Het is alleen mogelijk om het Claris Smart waterfilter van Jura te gebruiken. Dit is het enige filter dat in het waterreservoir van de Jura Z6 past.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 13.488 beoordelingen