The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Hoe zorg je voor een goede verbinding bij de JBL Under Armour Sport Wireless FLASH?

Met je JBL Under Armour Sport Wireless FLASH wil je natuurlijk onafgebroken naar je favoriete muziek luisteren. Dat kan met een goede verbinding. In dit artikel geven we je 3 tips om te gebruiken zodat je zonder verbindingsproblemen naar muziek luistert.

Stap 1: zet de oordopjes uit en weer aan

Oordopjes uitzetten

De eerste stap is om de oordopjes uit te zetten en vervolgens weer aan. Doe de oordopjes terug in de oplaadcase en ze gaan automatisch uit. De oordopjes gaan weer aan wanneer je ze uit het doosje haalt. Koppel de oordopjes aan je smartphone en speel een nummer af.

Stap 2: schakel links en rechts handmatig uit en aan

Bedieningsknoppen oordopjes

Bij de JBL Under Armour Sport Wireless FLASH zijn beide kanten handmatig in en uit te schakelen. Druk de zijkant van één van de oordopjes voor een aantal seconden in en ze gaan uit of aan. Vervolgens herstellen de oordopjes de verbinding en luister je weer naar muziek.

Stap 3: reset de oordopjes

Oordopjes resetten

De laatste stap om voor een goede verbinding te zorgen, is om de oordopjes te resetten. Doe de oordopjes in de oplaadcase en houd 2 seconden de knop van het rechter oordopje ingedrukt. Je ziet dan kort een paars lampje branden. Zo weet je dat de oordopjes gereset zijn. Koppel de oordopjes nu weer via bluetooth aan je smartphone. Lukt dit niet? Lees dan het artikel hieronder. Daar leggen we stapsgewijs uit hoe je jouw smartphone aan de oordopjes koppelt.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 6.834 beoordelingen