The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Julie

Hoe zorg je ervoor dat de blaasfunctie van de Black & Decker BEBLV300-QS en BEBLV301-QS bladblazer werkt?

De blaasfunctie van de Black & Decker bladblazer werkt na montage soms niet. Dit hoeft echter niet te betekenen dat je nieuwe bladblazer kapot is. Vaak zit het probleem hem in de vergrendeling van de beschermkap. In dit artikel vertellen we je stap voor stap hoe je de bladblazer voor het gebruik van de blaasfunctie op de juiste manier monteert. Dit zodat je snel de bladeren in de tuin op een hoop blaast.

Stap 1: haal de stekker uit het stopcontact voordat je met de montage begint

Stekker uit stopcontact

Het is belangrijk dat er geen stroom op de bladblazer staat wanneer je met de montage bezig bent. Haal dus altijd de stekker uit het stopcontact voordat je begint. Zo voorkom je ongelukken.

Stap 2: bevestig de blaasbuizen aan het apparaat

Bevestig de blaasbuizen aan het apparaat

Je hebt 3 blaasbuizen. Dit zijn de smalle buizen. Bevestig de buis met het logo van Black & Decker aan het apparaat. Bevestig daarna de buis met de pijltjes aan de eerste buis. Als laatste bevestig je de kleinste, smalste buis aan de tweede buis.

Stap 3: vergrendel de beschermkap

Berschemkap vergrendelen

Aan de onderkant van de bladblazer zit een oranje beschermkap. Deze beschermkap kun je draaien, zodat hij vergrendeld is. Op de beschermkap zie je 2 slotjes, één open en één dicht. Om te vergrendelen, draai je de beschermkap naar het dichte slotje tot je een klik hoort. Dit heeft soms wat meer kracht nodig. Hierna is je bladblazer helemaal klaar voor gebruik!

Julie
Artikel van:
Julie Bladblazerspecialist.

© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 8.793 beoordelingen