The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Tim

3 redenen om huismerk inkt te kopen

Gebruik je een printer, dan ben je niet alleen de aanschafprijs kwijt van het apparaat. Je koopt namelijk steeds nieuwe inkt zodra deze op is. Vind je originele inktcartridges of patronen te prijzig, dan bestaat er een alternatief: huismerk inktcartridges. Wij geven je 3 redenen om huismerk cartridges en toners te kiezen in plaats van originele.

1. Huismerk inkt heeft dezelfde kwaliteit

Het belangrijkste aan een cartridge is natuurlijk de inkt. Dit bepaalt of tekstdocumenten en je reisfoto's in hoge kwaliteit je printer uitrollen. Je hebt verschillende soorten huismerk inkt. De inkt die wij voor ons huismerk selecteren, voldoet aan dezelfde richtlijnen als originele inkt van printerfabrikanten.

2. Huismerk inkt is voordeliger

Voordelige inkt

Een inktcartridge bestaat uit een kunststof capsule, een chip en inkt. Doordat de behuizing van huismerk cartridges wordt hergebruikt en hervuld, betaal je in totaal minder voor de inkt. Daarnaast zijn originele cartridges maar voor een deel gevuld. Je bent dan zo door je inktcartridges heen. Huismerk inktpatronen zijn volledig gevuld en daardoor in verhouding goedkoper.

3. Huismerk inkt werkt altijd

Kwaliteit van de cartridges

Hoewel huismerk inkt van een andere fabrikant is dan je printer, werkt deze net zo goed. Gaat er door de cartridges tóch iets mis waardoor je printer niet meer werkt? Lees dan het adviesartikel hieronder. Hier staan 9 tips die het probleem oplossen. Kom je er niet uit, dan lossen wij dit voor je op.

Huismerkcartridge installeren

Het installeren van je huismerkcartridges in je printer werkt in de meeste gevallen hetzelfde als bij originele cartridges. Loop je toch ergens tegenaan? Wij helpen je graag om je printer je nieuwe cartridges te laten herkennen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen