The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Lucas

Aan de slag met de JBL Under Armour Sport Wireless FLASH

Met de JBL Under Armour Sport Wireless FLASH luister je naar je favoriete muziek en geniet je van veel bewegingsvrijheid. In dit artikel leggen wij je onder andere uit hoe je een bluetooth verbinding opzet en laten we zien hoe je de oordopjes het beste in je oor doet.

Aan de slag in 3 stappen

Aan de slag

In 4 stappen lees je hoe je zo snel mogelijk aan de slag gaat met de JBL Under Armour Sport Wireless FLASH.

Stap 1: verbinden met je telefoon

Stap 2: je oordopjes indoen

Stap 3: zorg voor een goede verbinding

Stap 1: verbinden met telefoon

Verbinden met telefoon

Voordat je volledig draadloos naar je favoriete muziek luistert, moet je de oordopjes verbinden aan je smartphone. De JBL Under Armour Sport Wireless FLASH springen gelijk in detecteerbare modus bij eerste gebruik, waardoor je alleen op je telefoon via bluetooth naar de oordopjes moet zoeken. Lukt het verbinden met je telefoon niet? Lees dan het artikel hieronder, waarin we stapsgewijs uitleggen hoe je een bluetooth verbinding opzet.

Stap 2: oordopjes indoen

Wanneer je net nieuwe oordopjes koopt, is het altijd even passen en meten hoe je ze in je oren doet. De JBL Under Armour Sport Wireless FLASH zijn in-ear oordopjes met oorclips. Deze oorclips zorgen ervoor dat de oordopjes extra stevig in je oren blijven zitten. In de video hiernaast leggen wij je uit hoe je dit type oordopjes het beste in je oren doet. Lukt het niet om de oordopjes goed in je oren te doen? Probeer dan de verschillende maten oordopjes uit. Deze worden standaard meegeleverd.

Stap 3: hoe zorg ik voor een goede verbinding?

Oordopjes in oplaadcase

Misschien wel het belangrijkste aspect van volledig draadloze oordopjes is de verbinding. Met een soepel lopende connectie luister je urenlang naar je favoriete muziek, zonder onderbrekingen. Wanneer er zich op een of andere manier problemen voordoen met de verbinding van je JBL Under Armour Sport Wireless, is het handig om onderstaand artikel te lezen. Hierin geven wij een aantal stappen die je kunt ondernemen om voor een stabiele verbinding te zorgen.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 14.237 beoordelingen