The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Julia

Je screenprotector laten plaatsen bij Coolblue

Laat een screenprotector op het scherm van je smartphone plaatsen in de winkel. Met de snijmachine in de winkel maken we een op maat gesneden beschermfolie voor jouw toestel. Onze winkelmedewerker plakt de folie op de goede plek, zonder luchtbubbels. Kies in de winkel één van de 4 verschillende beschermfolies. Op deze pagina lees je meer over hoe je een beschermfolie op je toestel laat plaatsen in de winkel.

Hoe werkt het plaatsen in de winkel?

Screenprotector snijmachine

Wanneer je naar de winkel gaat hoef je alleen maar je mobiele toestel mee te nemen. De medewerkers van Coolblue snijden dan met de snijmachine een beschermfolie naar keuze op maat. Kies een case friendly screenprotector als je ook een telefoonhoesje hebt. Deze screenprotector loopt namelijk niet helemaal door tot de rand waardoor je hoesje de randen er niet afdrukt. Onze medewerker plaatst de folie op de juiste plek en duwt de resterende luchtbubbels eruit. Met een hot air gun wordt het hechtingsproces versneld. Zo zit je screenprotector stevig vast. Soms blijven er wat kleine luchtbubbels zitten, deze verdwijnen binnen 24 uur.

Wat zijn de voordelen van plaatsen in de winkel?

Plakken screenprotector op scherm

Met de snijmachine maken we voor elk type toestel een passende beschermfolie. Het maakt dus niet uit of je een oude iPhone 5 of een nieuwe S21 Ultra met gebogen randen hebt. Je hebt de keuze uit een aantal verschillende type screenprotectors in de winkel. Overleg met een medewerker welke bij jouw gebruik past. Na het snijden plaatst onze medewerker de screenprotector op je scherm. Hierdoor zit de beschermfolie gegarandeerd goed op je touchscreen.

Wat zijn de voordelen van de beschermfolie?

Beschermfolie is krasbestendig

We plaatsen een kunststof folie in de winkel. Kunststof beschermt goed tegen krassen en is dun waardoor je telefoon niet veel dikker wordt. Kunststof breekt niet, in tegenstelling tot glas. Alle beschermfolies zijn zelfherstellend. Dit betekent dat oppervlakkige krassen op je scherm vanzelf verdwijnen. Daarnaast zijn alle screenprotectors olie-afwerend. Hierdoor blijven vette vingerafdrukken minder goed op je scherm zitten. De werking van je scherm wordt niet beïnvloed door de folies. Zo werkt ook de vingerafdrukscanner nog gewoon.

Welke beschermfolies zijn er?

2 type beschermfolies

Je kan kiezen uit 4 type beschermfolies: HD Clear, Anti-Fingerprint, Anti-Bacterial en Anti-Blue Light. De HD Clear screenprotector is helder en valt totaal niet op. Kies de Anti-Fingerprint folie wanneer je een wat matter scherm wilt. Deze screenprotector weerspiegelt veel minder dan de heldere variant. De Anti-Bacterial folie zorgt ervoor dat bacteriën binnen 24 uur weer verdwijnen van je scherm. Anti-Blue Light filtert het schelle blauwe licht dat je scherm uitstraalt. Dit doet de folie zonder gelige gloed, wat de nachtstand op je smartphone wel heeft.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen