The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Caitlin

Montage fitnessapparaten

Een fitnessapparaat monteren installeren kan een lastig karwei zijn. Niet alleen door de verschillende onderdelen, maar vooral door het gewicht van deze onderdelen. Met deze voucher kun je eenvoudig een afspraak maken om je fitnessapparaat te laten installeren, en bij vragen over het gebruik kun je deze ook direct aan de monteurs stellen.

Zelf monteren

Bestel je fitnessapparaat bij Coolblue. Je fitnessapparat wordt de volgende dag gratis bij je bezorgd. Wanneer je geen installatie voucher hebt besteld, dan kun je gelijk aan de slag. Ben je de handleiding kwijtgeraakt? Geen probleem. Op de productpagina vind je de handleiding.

Montage service t.w.v. € 85,-

Bestel je fitnessapparaat bij Coolblue en voeg de installatie voucher toe aan je winkelmandje. Je fitness apparaat wordt de volgende dag, inclusief montagevoucher, gratis bezorgd. Zorg dat het product bij levering meteen in de juiste ruimte wordt geplaatst. Maak een afspraak door de unieke code op de voucher te gebruiken. Binnen 3 werkdagen wordt je nieuwe fitness apparaat in elkaar gezet.


© 1999 - 2018 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 12.458 beoordelingen