The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Bas

Nu beschikbaar: Call of Duty: Black Ops 4

Stof je Top Secret Clearance en je reflexen maar even af, want het is weer tijd voor de nieuwe Call of Duty: Black Ops 4. Rennen, schieten en tactisch gebruik maken van alle technologische snufjes staat centraal in deze razendsnelle first person shooter. Heb jij de 360 noscopes nog in de vingers? In dit artikel lees je er alles over.

Black Ops 4 PS4

  • Inclusief de nieuwe BlackOut Battle Royale modus
  • Nieuwe wapens, nieuwe maps en nieuwe gadgets
  • Zombies zijn terug!

Wat weten we van Call of Duty: BlackOps 4?

COD BO 4 spelen

Na ons avontuur in de Tweede Wereld Oorlog gaan we nu weer terug naar de overduidelijke fanfavoriet: de Black Ops serie. En dat betekent terug naar de kern van CoD met snellere gameplay, uitgebreide wapencustomisatie en modern wapentuig, zonder dat te diep in de Sci-Fi te duiken. Als Treyarch dat kan waarmaken gaat Black Ops 4 heel wat uurtjes van mijn slaap inhouden.

Nieuw: BlackOut Battle Royale

Call of Duty 4 Battle Royale

Met de BlackOut spelmodus brengt Treyarch de zenuwslopende spanningsboog van Battle Royale naar Call of Duty. Je springt uit een Chinook, kiest een deel van de map waar de loot het sappigst lijkt en duikt erop af. De map bestaat uit in elkaar overvloeiende gebieden, opgemaakt uit zowel nieuwe als klassieke Call of Duty maps. Hierdoor kom je bekende maps als Nuketown tegen tijdens het overleven in de uiteenlopende landschappen.

Pc spelers worden verwend

Pc spelers instellingen

De laatste jaren is Call of Duty toch wel een beetje een console beestje geworden. Wie kent het klassieke stereotype van een 13 jarige Call of Duty speler niet, die via Xbox Live Chat grote verhalen over je moeder verzint. Gelukkig komt Black Ops 4 voor pc nu uit via de stabiele dedicated server van het Battle.net platform en staan unlimited FPS, 4K HDR en Multimonitor support op het menu. Laat je ronkende gaming pc dus gerust zijn ding doen.


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 7.679 beoordelingen