The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Patrick

Hoe reset je de Fitbit Aria weegschaal?

Wanneer je een wijziging aanbrengt in je thuisnetwerk moet je in veel gevallen je Fitbit Aria weegschaal resetten. Ook wanneer je problemen ervaart met de werking van je weegschaal zal een reset van de Fitbit Aria meestal voor de gewenste oplossing zorgen. Om het je makkelijk te maken laat ik in dit artikel laat zien hoe je de reset voor je Fitbit weegschaal uitvoert.

Stap 1: Ga naar de website van Fitbit

De reset van je Fitbit Aria weegschaal begint op de website van Fitbit. Aangekomen op de pagina druk je op de roze button 'Get started'.

Stap 2: Log in bij Fitbit

Log in op je persoonlijke Fitbit account. In het volgende scherm geef je de weegschaal een naam en voer je jouw initialen in. Druk op 'Continue'.

Stap 3: Herstart de Fitbit Aria weegschaal

Haal de batterijen uit je Fitbit weegschaal en plaats deze na 10 seconden weer terug. Het schermpje op de weegschaal laat nu eerst de naam van je netwerk zien, gevolgd door de boodschap 'Tap to change'. Druk nu met beide handen tegelijkertijd, stevig en kort op beide onderste hoeken van de weegschaal. In je scherm moet nu de boodschap 'Set-up active' verschijnen. Als je een andere boodschap ziet of wanneer je scherm blanco blijft, herhaal je deze gehele stap opnieuw.

Stap 4: Stel je Fitbit Aria weegschaal opnieuw in

De Fitbit Aria weegschaal is nu gereset en kan opnieuw worden gekoppeld aan een netwerk. Rond de installatie van de Fitbit Aria verder af via de aanwijzingen op het scherm van je computer. Heb je meer ondersteuning nodig bij de verdere installatie? Gebruik dan stap 6 van onderstaand artikel.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen