The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Eva

RuneScape Mobile

Na het succes van Pokémon Go is nu uiteindelijk de mobiele versie van een ander populair spel uit: RuneScape. Ging jij vroeger ook vissend, vechtend en mijnend door het leven? Je herleeft deze tijden met RuneScape Mobile. Wat de mobiele versie in huis heeft, lees je hier.

RuneScape op je smartphone

RuneScape

Na de uren die je vroeger in je RuneScape account hebt gestoken, zou het zonde zijn als je nu opnieuw moest beginnen. Gelukkig heeft maker Jagex hieraan gedacht en log je op je mobiele telefoon in met je bestaande account. Er komt geen apart spel, maar het bestaande spel wordt geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Zo ga je zonder problemen verder waar je gebleven bent met het minen van ores en het smithen van rune platebodies.

Updates

Runescape updates

Net als bij de versie op PC werken de makers samen met de spelers om zo continue het spel te voorzien van updates. Zo is er een toets die je aanpast en zo acties uitvoert met één aanraking op het touchscreen. Elke week zijn er nieuwe updates om zo de best mogelijke game ervaring mogelijk te maken. Om Old School Runescape te kunnen spelen heb je minimaal Android 5.0 Lollipop of iOS 10 en hoger nodig.

Benodigdheden

Powerbank telefoon

In principe heb je aan je smartphone met internetverbinding genoeg om RuneScape op je mobiele telefoon te spelen. De RuneScape app download je op zowel Android als iOS smartphones. Net als met andere games merk je wel aan je batterij dat je fanatiek bezig bent in de virtuele wereld. Met een powerbank voorkom je dat je halverwege de dag zonder stroom zit.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen