The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Eva

Samsung Knox bestellen

Als werkgever wil je de garantie dat bedrijfsgegevens veilig zijn op de telefoons die werknemers zowel zakelijk als privé gebruiken. Samsung Knox biedt die garantie door smartphones tot op hardware niveau te beveiligen. Bij Coolblue geven we je de keuze uit 4 Knox oplossingen om jouw bedrijfstelefoons te beveiligen en configureren. Hier lees je welke oplossingen dat zijn en hoe je ze bij ons bestelt.

Samsung Knox: wat is het?

Samsung Knox: wat is het?

Samsung Knox is een Mobile Device Management (MDM) systeem. Met dit systeem installeer, beheer en beveilig je de smartphones en tablets van je werknemers. Met Knox geef jij je werknemers de mogelijkheid om onder andere privé en werk op één telefoon te scheiden.

Samsung Knox bescherming

 Samsung Knox bescherming

Samsung biedt verschillende Knox mogelijkheden om de bedrijfstelefoons van je medewerkers te beveiligen. Welke licentie je ook kiest, Samsung Knox garandeert bescherming van applicaties, software en hardware. Het toestel kan volledig worden gesplitst in een privé- en een werkdomein. In de privé omgeving kan de medewerker doen wat hij of zij wil, over de werkomgeving heb je als werkgever controle.

Samsung Knox Premium

Samsung Knox Premium

De controle die je met Samsung Knox Premium over de werkomgeving hebt, loopt van verplichte versleuteling van het toestel tot het beheer van VPN verbindingen en zeggenschap over de applicaties die op de smartphone mogen staan. Door werknemers te verplichten hun smartphone te versleutelen met een pincode, patroon of biometrische identificatie, weet je zeker dat bedrijfsdata beschermd zijn. Wanneer iemand probeert de telefoon binnen te dringen, sluit de Samsung Knox omgeving zichzelf af tot op hardware niveau. Als jouw medewerker zijn telefoon verliest, verwijder je als werkgever op afstand alle zakelijke content van de telefoon.

Samsung Knox Workspace

Samsung Knox Workspace

Samsung Knox Workspace is een uitgebreidere variant van Knox Premium. Dit betekent dat je dezelfde mogelijkheden en hetzelfde hoge veiligheidsniveau hebt als bij Knox Premium, met een aantal extra functies. Zo geeft Knox Workspace je toegang tot Knox productiviteitsapps. Dit zijn veilige apps die naar wens vooraf op de telefoon geïnstalleerd worden en niet te verwijderen zijn door medewerkers, zoals een kalender, internet browser en e-mail. Nieuwe apps download je in de veilige Knox omgeving. De IT beheerder van je bedrijf kan ook applicaties naar de smartphones sturen, zodat ze op elke bedrijfstelefoon worden gezet.

Samsung Knox Configure Setup & Configure Dynamic

Samsung Knox Configure Setup & Configure Dynamic

Met Knox Configure Setup bepaal je als werkgever hoe de nieuwe telefoon van een werknemer eruitziet. Je verwijdert onnodige apps en verandert het startscherm naar je bedrijfslogo. Let erop dat je dit bij Configure Setup alleen kan instellen voordat een smartphone in gebruik wordt genomen. Wil je later aanpassingen doen? Dan moet je het toestel volledig resetten. Net als met Configure Setup bepaal je met Configure Dynamic het zakelijke uiterlijk van telefoons. Het verschil tussen deze licenties is dat je met Configure Dynamic later aanpassingen kan doen. Daarnaast heb je meer mogelijkheden om de toestellen naar jouw voorkeur aan te passen. Je kan apps verbieden, apps verplicht laten installeren en controle uitoefenen over de verbindingsmogelijkheden voor internet.

Samsung Knox Mobile Enrollment

Samsung Knox Mobile Enrollment

Knox Mobile Enrollment is een kosteloze dienst waarmee de IT beheerder van je bedrijf de Samsung Knox licenties over een aantal toestellen tegelijkertijd uitrolt. Ook is het mogelijk om via Mobile Enrollment andere beveiligingssystemen zoals Airwatch of Mobileiron uit te rollen. Op basis van IMEI nummers worden de nieuwe toestellen toegevoegd aan de Samsung Knox licentie die jij hebt aangeschaft. Als je werknemer zijn of haar nieuwe telefoon activeert en verbindt met wifi wordt licentie automatisch geïnstalleerd. Met Knox Mobile Enrollment bespaart je IT beheerder een hoop tijd, doordat toestellen vooraf worden geïnstalleerd en de beveiligingssoftware snel kan worden uitgerold naar meerdere telefoons.

Prijzen

Duur Prijs per toestel
Knox Premium 1 of 2 jaar € 11,62 per jaar
Knox Workspace 1 of 2 jaar € 41,82 per jaar
Knox Configure Setup 1 of 2 jaar € 6,05 per jaar
Knox Configure Dynamic 1 of 2 jaar € 12,10 per jaar

Hoe bestel ik Samsung Knox

Hoe bestel ik Samsung Knox? Je bestelt Samsung Knox bij onze zakelijke afdeling. Coolblue Zakelijk staat van maandag tot en met vrijdag van 08.00 - 17.30 voor je klaar. Samsung Knox bestellen is zowel telefonisch als per e-mail mogelijk.

Telefoon: 03-8085624 E-mail: knox.zakelijk@coolblue.be

Eva
Artikel van:
Eva Telefoonspecialist.

© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 16.563 beoordelingen