Afficher Coolblue en Français? | Non

Advies over schooltassen

Of je nu naar de brugklas gaat of juist na een aantal jaar een nieuwe, betere rugzak wilt aanschaffen. Bij een schooltas is het belangrijk dat hij er goed uitziet, na een lange schooldag nog steeds comfortabel zit en functioneel is. Naast boeken, schriften en pennen, neem jij er misschien ook wel een laptop, een lunchpakket, je telefoon, portomonnee en sleutels in mee. Op onze adviespagina's lees je alles over verschillende soorten schooltassen.

Basisschool rugzakken

De basisschool is een leuke periode in leven van een kind. Daar hoort ook een mooie rugzak bij. Daarom geven we je in de onderstaande artikelen graag advies over schooltassen die geschikt zijn voor de basischool.

Middelbare school rugzakken

De middelbare school duurt 4, 5, of 6 jaar. In die periode veranderen kinderen enorm. En dan verandert hun rugzak natuurlijk ook. Of ga je voor eentje die deze hele periode overleeft? Wij geven je advies in de onderstaande artikelen.

Studie rugzakken

Na de middelbare school ben je nog niet uitgeleerd. Wat je ook voor vervolgopleiding gaat doen, een rugzak blijft altijd handig. Als jongvolwassenen heb je je eigen smaak ontwikkeld, maar mocht je nog wat handige tips willen? Die geven we je in onderstaande artikelen.