The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Advies over schooltassen

Tijdens jouw schoolcarrière wil je niet alleen de blits maken, je wilt natuurlijk ook dat de tas na een lange schooldag nog steeds comfortabel zit. Naast boeken, schriften en pennen, neem jij misschien ook wel een laptop mee. Op onze advies pagina's lees je alles over verschillende soorten tassen die geschikt zijn om mee naar school te nemen.

Basisschool rugzakken

Basisschool rugzakken

Spreekbeurten, gymles en zelfs huiswerk. Op de basisschool hebben kinderen het vaak al druk, maar wat voor rugzak past daarbij? Onze specialist legt aan je uit welke tassen geschikt zijn om mee te nemen naar de basisschool.

Middelbare school rugzakken

Middelbare school rugzakken

De middelbare school duurt 4, 5, of 6 jaar. In die periode veranderen kinderen en de hoeveelheid huiswerk enorm. Wij hebben voor je uitgezocht hoeveel spullen er in een middelbare school rugzak passen, zodat je gemakkelijk ziet welke rugzak jouw kind nodig heeft.

Studie rugzakken

Studie rugzakken

Na de middelbare school ben je nog niet uitgeleerd. Wat je ook voor vervolgopleiding doet, een studie rugzak komt goed van pas. Wij hebben voor je uitgezocht waar je op moet letten tijdens het kiezen van jouw studie rugzak.© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen