The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Nadie

Specialisten review Philips Sonicare ProtectiveClean 6100

Met een elektrische tandenborstel verwijder je meer vuil en plak van je tanden dan met een handtandenborstel. En gebruik je de Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 HX6877/29, dan stelt de tandenborstel de stand zélf af op de opzetborstel die je gebruikt. Ook krijg je een seintje wanneer je de borstel dient te vervangen. Handig! Werk dit echt zo gemakkelijk? Ik heb het voor je getest.

Eerste indruk

Opzetborstel op Philips Sonicare zetten

Tot nu toe poetste ik altijd met een handtandenborstel. Die koop je bij de drogisterij, in een kleine verpakking. Nu staat er opeens een best grote doos voor me, hier zit de Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 HX6877/29 in. Vol verwachting klopt mijn hart, en ik pak de tandenborstel uit. De tandenborstel is licht van gewicht en ligt lekker in de hand. Het reisetui past niet in mijn toilettas, maar is dermate stevig dat ik ‘m gewoon los in mijn koffer zou gooien wanneer ik op vakantie ga.

In het kort

  • OptimalWhite borstel voor witte tanden
  • Vervangingsherinnering
  • 62000 pulsaties per minuut
127,99
op voorraad
  • De juiste poetsstand wordt automatisch ingesteld.
  • Je hoeft niet zelf bij te houden wanneer de opzetborstel vervangen moet worden.
  • De accu gaat twee weken mee, opladen is dus niet vaak nodig.
  • Gebruik je een opzetborstel zonder chip, dan komen de smart functies te vervallen.
  • Het reisetui beschikt niet over een oplaadfunctie.

BrushSync

Deze tandenborstel beschikt over de BrushSync technologie. Dit betekent dat de opzetborstel is voorzien van een chip, die communiceert met de handle. De BrushSync heeft twee functies.

Opzetborstel vervangen

Wanneer je de opzetborstel dient te vervangen, begint er een lampje te branden op de handle. Handig, want wanneer je te lang door poetst met dezelfde opzetborstel reinig je jouw tanden minder effectief. Gemiddeld vervang je de opzetborstel elke drie maanden, maar BrushSync gaat uit van jouw specifieke poetsgedrag. De chip houdt bij hoe lang je hebt gepoetst, hoeveel druk je hebt gezet tijdens het poetsen en wat jouw poetstechniek is. Aan de hand hiervan wordt bepaald wanneer er een nieuwe opzetborstel nodig is.

Poetsstand instellen

Je klikt de opzetborstel op de handle, en de juiste poetsstand wordt automatisch voor je ingesteld. Fijn, want zo weet je zeker dat je jouw tanden op de meest effectieve manier poetst. Dus kies je voor een whitening opzetborstel, dan wordt direct de whiteningstand ingeschakeld. Let op: je kunt natuurlijk ook een Philips sonicare opzetborstel zonder chip op deze handle gebruiken, maar dan komen de smart functies te vervallen. Je houdt dan zelf bij wanneer de borstel vervangen moet worden en stelt zelf de gewenste stand in.

Poetsstanden

Meerdere poetsstanden

Clean

Een standaard poetsstand die voor ieder gebit geschikt is.

Stand voor wittere tanden

White

Een poetsstand met extra power, om het gebit wit te maken. Gebruik deze stand in combinatie met een whitening opzetborstel voor een extra wit resultaat.

Zachte reiniging voor gevoelig tandvlees

Gum care

Wanneer je gevoelig tandvlees hebt, is een zachte reiniging gewenst. Hierbij komt de gum care poetsstand goed van pas.

Eindoordeel

Tandenpoetsen Philips

Hecht jij veel waarde aan je mondhygiëne, vind je het belangrijk dat je met de juiste stand poetst en houd je van gemak; dan is de Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 HX6877/29 een goede keuze voor jou. Met deze tandenborstel is het goed poetsen van je tanden namelijk écht heel gemakkelijk. Zo hoef je zelf niet meer na te denken over het vervangen van de opzetborstel en poets je altijd met precíes de goede stand. Maar poets jij nou altijd op dezelfde stand en bedenk je zelf wel wanneer de borstel vervangen moet worden, dan kun jij prima uit de voeten met een basismodel tandenborstel van Philips Sonicare.


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 7.033 beoordelingen