The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Iris

Tips tegen verveling met deze beeld en geluid producten

Wanneer je langere tijd thuis zit, slaat de verveling op een gegeven moment toe. Alle was is weggewerkt en je hebt de woonkamer al 3 maal opnieuw ingericht. In dit artikel geven we je tips tegen verveling met handige beeld en geluid producten. Luister naar je favoriete muziek, creëer een thuisbioscoop of begin een nieuwe hobby.

Wifi speakers: luister naar je favoriete muziek

Wifi speaker in gebruik

Met een wifi speaker luister je de hele dag door naar je favoriete nummers. Verspreid meerdere speakers door het huis en vul zo je hele woning met muziek. Via wifi stream je en koppel je meerdere speakers draadloos aan elkaar. Ga voor een speaker met een ingebouwde spraakassistent als je hem wilt aansturen met spraakcommando’s. Vraag je speaker bijvoorbeeld naar de weersverwachting door te vragen: ‘Hey Google, hoe is het weer vandaag?’

Televisie of beamer: geniet van een filmavond

Beamer in gebruik

Door je overschot aan vrije tijd heb je nu wel tijd om die serie te kijken die al lang op je lijst staat. Of om een marathon te houden met je favoriete filmreeks. Kies een smart tv of beamer om zo nog meer van je filmavond te genieten. Een smart tv geeft je via wifi direct toegang tot streamingdiensten als Netflix en YouTube. Met een beamer bewonder je je film levensgroot op de muur.

DJ controller: begin een nieuwe hobby

DJ controller

Als je altijd al de ambitie had om achter de draaitafels te staan, dan is dit nu je kans om jezelf te ontwikkelen. Of misschien roept je kind al jaren dat hij of zij DJ wilt worden? Met onze DJ controllers ben je in elk geval goed op weg. Dit is een apparaat waarmee je je muziekcollectie mixt. Je sluit het apparaat eenvoudig aan op een laptop, computer of iPad. Voeg eventueel een draaitafel of cd speler toe zodat je ook analoog kunt draaien.

Piano of keyboard: leer een instrument bespelen

Keyboard

Misschien geeft al deze vrije tijd je de ruimte om een muzikale kant te ontdekken in jezelf. Leer jezelf bijvoorbeeld piano spelen met een piano of keyboard. Zoek naar online lesmateriaal en ga aan de slag. Zo verveel je je niet langer.

Party speaker met karaoke: voor een feestje met jezelf

Party speaker met karaoke functie

Als naar de karaokebar gaan jouw favoriete hobby is, is het geen slecht idee om de karaokebar in huis te halen. Een party speaker met karaoke functie maakt dit mogelijk. Sluit een microfoon aan en zing de sterren van de hemel. We raden aan om voor een kleiner model te kiezen als je rekening wilt houden met buren en geluidsoverlast.

Microfoon: start een nieuwe carrière

Microfoons

Ambieer je al tijden een zangcarrière? Of heb je nu eindelijk tijd om de podcast te beginnen die al maanden in je hoofd zit? Je carrière maakt in elk geval een bliksemstart met de aanschaf van een goede microfoon. Kies voor een studio microfoon en zing de sterren van de hemel, of ga voor een tafel microfoon en begin met podcasten.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen