The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


[OUD] Trampoline advies

Een ronde, rechthoekige of toch ovale trampoline? Tja, welke kies je. En wat is het verschil tussen deze vormen. Het is niet altijd eenvoudig om de beste trampoline voor jou te vinden. Misschien weet je niet eens wat je zoekt en aan welke eisen jouw trampoline moet voldoen. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Onze specialisten vertellen je graag welke trampolines er zijn en wat deze producten kunnen.

Trampoline kiezen

Vrouw op trampoline

Welke trampoline je kiest, hangt af van veel factoren. Hoe groot is je tuin? Wat mag de trampoline kosten? Graaf je het springtoestel in of wil je er toch één op poten? Belangrijke vragen om in overweging te nemen voordat je een trampoline aanschaft. De volgende artikelen helpen je wellicht een handje bij het maken van de juiste keuze.

Kwaliteit en duurzaamheid

Veren trampoline

Uit welke onderdelen bestaat een trampoline eigenlijk? Om zeker te weten dat je springtoestel voldoet aan de kwaliteitseisen is het belangrijk om te weten hoe je deze kwaliteit bepaalt en wat de onderdelen inhouden.

Veiligheid

Trampoline met net

Je kind staat te springen om te mogen trampoline springen. Maar ho even, voldoen de trampoline onderdelen wel aan alle veiligheidseisen? Wanneer weet je zeker dat een trampoline veilig is? We gaan in op de veiligheidsaspecten en geven je tips om trampoline springen veiliger te maken.

Plaatsing

Trampoline ingraven

Je wilt een trampoline in je tuin plaatsen. Kies je voor een trampoline op poten of toch voor een ingegraven exemplaar. En hoe graaf je dan een trampoline in? Hoe je te werk gaat en waar je rekening mee moet houden bij het plaatsen van een trampoline, lees je in de onderstaande artikelen.

Onderhoud en vervanging

Veren en zeil trampoline

Sommige trampoline onderdelen moet je na een aantal jaren vervangen. Of kun je ze ook zelf repareren? En wat is de functie van deze onderdelen eigenlijk? Lees het in de onderstaande artikelen.© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen