The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Koen

Meestgestelde vragen Xbox Series X


Meestgestelde vragen

Is de Xbox Series X nog verkrijgbaar? De Xbox Series X is tijdelijk uitverkocht. We weten nog niet wanneer we de nieuwe voorraad ontvangen en hoeveel dit er zijn.

Heeft het zin om de klantenservice te bellen? Nee. Onze klantenservice medewerkers kunnen je niet meer vertellen dan op deze pagina staat. Ook kunnen zij geen Xbox Series X bestelling voor je plaatsen.

Kan ik de Xbox Series X in de winkel kopen? Nee. De Xbox Series X is nu niet te koop in onze winkels. Zodra dit verandert, lees je ‘t op deze pagina.

Is de Xbox Series X nou echt zo goed? De nieuwe generatie Xbox brengt de krachtigste console van Microsoft tot nu toe. Zo speel je games in een resolutie tot wel 8K met de Xbox Series X. Ook laden je games sneller dan ooit door de krachtige processor en NVMe SSD.

Wat kun je in de tussentijd doen tot jij de Xbox Series X bestelt? Stof je Xbox One games af, want met backwards compatibility speel je ook je oude Call of Duty of de nieuwe FIFA 21 die je op de Xbox One speelt. Oefen die games, zodat je op de Xbox Series X meteen een vliegende start maakt. Je kunt natuurlijk ook 24 James Bond films kijken, de serie The Boys is een aanrader en Slither.io is nog best verslavend...

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen