The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jonna

Vergelijk de Samsung Galaxy Watch met de Samsung Galaxy Watch Active

De Samsung Galaxy Watch en de Samsung Galaxy Watch Active zijn geschikt voor verschillende gebruikssituaties. Wanneer kies je voor de Samsung Galaxy Watch en wanneer kun je beter voor de Samsung Galaxy Watch Active gaan? In dit artikel leg ik de smartwatches naast elkaar en vertel ik je over de verschillen en overeenkomsten.

Samsung Galaxy Watch Active

  • Dit lichtgewicht voel je tijdens het sporten bijna niet om je pols zitten.
  • De combinatie van GPS, GLONASS en Galileo zorgen ervoor dat oefeningen nauwkeurig worden bijgehouden.
  • Zonder fysieke draairing mis je een stukje gebruikscomfort tijdens het wisselen tussen apps.

Samsung Galaxy Watch 42 mm

Met hartslagsensor | GPS, GLONASS en Galileo | Aluminium case
189,-
niet meer leverbaar
  • Door middel van de draairing navigeer je snel tussen apps.
  • Dankzij het grotere scherm tik je opties nauwkeuriger aan.
  • Met GPS en GLONASS is deze smartwatch minder nauwkeurig in het bijhouden van oefeningen.

De verschillen

Samsung Galaxy Watch

Draairing

Met de ring om het scherm van de Samsung Galaxy Watch navigeer je razendsnel door apps. Bij het ontwerp van de Galaxy Watch Active is de ring weggelaten. Dit maakt de smartwatch wél slanker, lichter en simplistischer waardoor hij geschikter is voor het gebruik tijdens sportactiviteiten.

Samsung Galaxy Watch en Watch Active

Nauwkeurigheid

De Galaxy Watch bepaalt jouw locatie met behulp van GPS en Glonass. Samsung heeft de Galaxy Watch Active Galileo ondersteuning gegeven, wat hem een stuk nauwkeuriger maakt. Dit gaat van pas komen bij het bijhouden van je persoonlijke records tijdens het sporten.

Samsung Galaxy Watch Active

Uiterlijke kenmerken

De Galaxy Watch Active heeft een smallere horlogekast en en is dunner dan de Galaxy Watch (42 mm). Daarnaast is hij ongeveer 2 keer zo licht als zijn broer. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat je de Active minder om je pols voelt zitten wat hem geschikt maakt voor sporters. De Galaxy Watch heeft op zijn beurt een groter scherm, waardoor je gemakkelijker tussen beelden navigeert.

Conclusie - welke smartwatch moet ik kiezen?

Samsung Galaxy Watch Active

De Galaxy Watch Active

Door het slanke en strakke ontwerp is de Samsung Galaxy Watch Active geschikt voor mensen met een actieve levensstijl. Houd je graag je sportprestaties bij en vind je het belangrijk dat een smartwatch niet in de weg zit tijdens het sporten? Overweeg dan de Galaxy Watch Active.

Samsung Galaxy Watch

De Galaxy Watch

Als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke smartwatch voor dagelijks gebruik, dan is de Galaxy Watch de oplossing voor jou. De draairing en het grotere scherm zorgen ervoor dat je snel en gemakkelijk tussen verschillende schermen wisselt.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 12.667 beoordelingen