The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Rowan

Hoe werkt een wasmachine abonnement?

Een wasmachine huren doe je voor een vast bedrag per maand. Zo betaal je niet in één keer een groot bedrag en ben je flexibel. Bij het afsluiten van je abonnement, kies je een bezorgdatum. Ook vul je automatisch een acceptatietoets in. Je leest hier hoe een wasmachine leasen werkt.

Wasmachine huren

Wasmachine abonnement

Een wasmachine leasen doe je als volgt:

  • Stap 1. Selecteer een wasmachine abonnement
  • Stap 2. Kies de gewenste leverdatum
  • Stap 3. Doe je was zonder onverwachte kosten

Stap 1: selecteer een abonnement

Wasmachine abonnement

Kies het wasmachine abonnement dat bij jou past. Bestel het abonnement met de knop op de productpagina. Voor je een wasmachine gaat huren, vul je automatisch de acceptatietoets in. Zo weten wij of je aan de maandelijkse betaalverplichting voldoet. We slaan de gegevens niet op en registreren alleen of je geslaagd bent voor de toets. Deze informatie blijft binnen Coolblue.

Stap 2: kies de gewenste leverdatum

Wasmachine bezorgen

Als je aan de acceptatietoets voldoet, ga je door naar de betaling. Bij de eerste betaling betaal je eenmalige kosten voor je abonnement. Daarna schrijven we maandelijks een vast bedrag af. De eerste afschrijving is altijd hoger, omdat je voor de huidige en eerstvolgende maand betaalt. Kies bij het afronden van je bestelling de gewenste leverdatum. Vervolgens bezorgen, plaatsen en sluiten we de wasmachine gratis aan. Je hebt 30 dagen bedenktijd. Als het product binnen deze periode niet bevalt, halen we het gratis bij je op.

Stap 3: doe je was zonder onverwachte kosten

Coolblue abonnement

Met een wasmachine abonnement kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Ga je verhuizen, dan verplaatsen wij de wasmachine gratis met je mee. Gaat het apparaat stuk? Mail naar klantenservice@coolblue.nl en wij repareren de machine of ruilen deze binnen 48 uur om. Het abonnement loopt minimaal één jaar. Hierna is het maandelijks op te zeggen en blijft de wasmachine eigendom van Coolblue. Om de wasautomaat na 12 maanden te kopen, neem je contact op met de klantenservice. Deze biedt je op verzoek een vrijblijvende koopoptie aan.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen