The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Siebe

Wat heb ik nodig om onderweg te werken?

Het is handig als je tijdens het werken onderweg de juiste producten gebruikt, zodat je zonder al te veel moeite productief blijft. Een laptop van 14 inch en kleiner voorkomt sjouwen, een koptelefoon met noise cancelling behoedt je voor ergernis. Hieronder lees je welke producten van pas komen om onderweg te werken aan jouw zakelijke projecten.

Zakelijke laptops voor onderweg

Lachende vrouw zit in de Coolblue trein achter laptop.

Werk je vaak onderweg of ga je geregeld aan de slag op locatie? Een laptop met een scherm van 14 inch en kleiner neem je eenvoudig mee. Met Windows 10 Pro zijn jouw bestanden versleuteld opgeslagen, waardoor je minder risico loopt bij diefstal van de laptop. De volgende eigenschappen zijn belangrijk:

  • Beeldformaat: 14 inch en kleiner
  • Besturingssysteem: Windows 10 Pro
  • Bouwklasse: Topkwaliteit
  • Aansluitingen: usb c, verwisselbare batterij

Tablets met 4G connectiviteit

Blije vrouw werkt in trein op tablet.

Met een 4G tablet ben je altijd en overal verbonden met internet. Deze tablets hebben namelijk een simkaartslot. Met een simkaart in je tablet maak je overal verbinding via 4G. Zo blijf je dus altijd bereikbaar via mail, ook als je op een plek zit zonder wifi of wanneer wifi in de trein het weer eens laat afweten. Je hoeft dus niet over te stappen op het kleine scherm van je mobiel, maar werkt lekker door op je grote tabletscherm.

Portable monitoren voor onderweg

Man en vrouw kijken op draagbare monitor voor onderweg

Elke zzp'er of werknemer die op 2 beeldschermen heeft gewerkt, wil nooit meer terug. Werk bijvoorbeeld in een tekstbestand wat je baseert op de informatie op je andere scherm. Als je veel onderweg bent, dan is dit een luxe die niet voor jou is weggelegd. Tenzij je een portable monitor bij je hebt. Deze sluit je aan op je laptop, waarna je gemakkelijk op 2 schermen tegelijk werkt. Zo laat je op locatie een presentatie zien aan meerdere mensen of werk je buitenshuis in meerdere spreadsheets tegelijk.

Noise cancelling koptelefoons

Vrouw in trein met noice cancelling koptelefoon

Onderweg word je blootgesteld aan heel wat storende omgevingsgeluiden, zeker als je wil werken. Een rijdende trein die over het spoor raast, een vliegtuigmotor die veel lawaai maakt of mensen die een gesprek voeren. Het kan een irriterende afleiding zijn tijdens het werken onderweg. Met een noise cancelling koptelefoon demp je deze storende geluiden, waardoor jij gefocust bent op het werk.

Dongels

Laptop en koptelefoon op treintafeltje.

Heb jij een baan waarin je ook onderweg betrouwbaar internet nodig hebt? Wellicht is een dongel dan de juiste keuze. Een dongel sluit je vaak aan via de usb poort van een laptop. In combinatie met een geschikt (mobiel) abonnement maak je op deze manier verbinding met het internet. Zo verstuur je overal e-mails. Ook werk je met privacygevoelige documenten, want in tegenstelling tot wifi in de trein is een mobiele internetverbinding met een dongel afgeschermd.

Laptoptassen

Vrouw in trein houdt laptopsleeve vast.

Of je nu onderweg bent naar een zakelijke afspraak op kantoor of buiten aan de slag gaat: met al die apparatuur zit een ongeluk in een klein hoekje. Daarom is een laptoptas vaak geen overbodige luxe. Hierin bewaar je niet alleen jouw laptop maar ook andere kantoorartikelen. De meeste modellen hebben namelijk extra vakken. Gebruik die opslagruimte goed en je gaat als zzp'er nooit meer onvoorbereid naar een lunchafspraak.


© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 7.679 beoordelingen