The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Andrea

Wat heb je nodig om alles uit je crosstrainer te halen?

Na het kopen van een crosstrainer wil je jouw trainingen zo leuk en effectief mogelijk maken. Bepaalde crosstrainer accessoires helpen je hierbij. Zo maak je de training comfortabeler of krijg je meer inzicht in jouw trainingsresultaten. Hieronder hebben wij alles op een rijtje gezet wat je nodig hebt om jouw crosstrainer training te optimaliseren.

Trainermat

Trainermat voor crosstrainers

Met een trainermat blijft jouw crosstrainer steviger op zijn plek staan. Dat maakt de training wel zo veilig. Ook beschermt de mat jouw vloer tegen krassen en vlekken. Heb je onderburen of huisgenoten? Dan hebben ze geen last van jouw fanatieke trainingen, want de mat dempt het geluid. Let er wel op dat de trainermat groot genoeg is en onder jouw crosstrainer past.

Hartslagband

Hartslagmeter voor crosstrainers

Met een hartslagband krijg je inzicht in welke hartslagzone je traint. Dit is handig als je specifieke doelen hebt, zoals afvallen of conditie opbouwen. Bepaalde hartslagzones zijn namelijk optimaal voor vetverbranding, terwijl andere hartslagzones jouw conditie verbeteren. Veel crosstrainers hebben ingebouwde hartslagsensoren, maar deze werken minder nauwkeurig dan een hartslagband om je borst.

Sporthorloge

Sporthorloges voor crosstrainers

Gebruik een sporthorloge om tijdens het sporten jouw prestaties bij te houden. Dankzij de flexibele banden blijft het horloge comfortabel om je pols zitten, ook als je veel beweegt. Tijdens het sporten houdt een sporthorloge verschillende waardes bij, zoals de afgelegde afstand en het vermogen. Meer geavanceerde sporthorloges beschikken ook over muziekbediening en een VO2 (zuurstof) meting.

Sport oordoppen

Sport oordoppen voor crosstrainers

Standaard oordoppen vallen tijdens het sporten regelmatig uit je oren. Luister daarom met speciale sport oordoppen naar muziek tijdens je training. Deze oordoppen zitten stevig in of om je oren. Vaak werken ze op bluetooth, zodat kabels niet in de weg zitten.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen