The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Andrea

Wat heb je nodig om alles uit je loopband te halen?

Je hebt een loopband gekocht en je wilt jouw training zo leuk en effectief mogelijk maken. Daar kunnen een aantal hometrainer accessoires bij helpen. Denk bijvoorbeeld aan extra comfort of meer inzicht in jouw trainingsresultaten. Hieronder hebben wij alles waarmee je het maximale uit je training haalt op een rijtje gezet.

Trainermat

Trainermatten voor loopbanden

Een trainermat mag niet ontbreken onder jouw loopband. Hierop blijft jouw loopband stevig staan. Dat is wel zo veilig. Daarnaast beschermt een mat jouw vloeren tegen krassen en vlekken en dempt hij het geluid van een training. Zo hebben jouw huisgenoten en onderburen geen last van je. Let er wel op dat de trainermat groot genoeg is en onder jouw loopband past.

Hartslagband

Hartslagbanden voor loopbanden

Tijdens je training loopt je hartslag hoog op. Het is dan handig om jouw hartslag bij te houden, zodat je precies ziet in welke hartslagzone je traint. Hier pas je dan jouw training op aan. Bepaalde hartslagzones zijn optimaal voor vetverbranding, terwijl je met andere hartslagzones jouw conditie verbetert. Veel loopbanden hebben ingebouwde hartslagsensoren, maar deze werken minder nauwkeurig dan een hartslagband om je borst. Ook moet je deze ingebouwde sensoren tijdens het rennen vasthouden, wat niet ideaal is.

Sporthorloge

Sporthorloges voor loopbanden

Wil je tijdens en na het sporten jouw prestaties bijhouden? Dan heb je een sporthorloge nodig. Er zijn speciale horloges voor tijdens het hardlopen, die dankzij de flexibele kunststof band comfortabel blijven zitten. Tijdens het rennen houd je hiermee verschillende waardes bij, zoals de afstand, je staplengte en VO2 (zuurstof). Meer geavanceerde sporthorloges beschikken ook over ingebouwde trainingen en muziekbediening.

Sport oordoppen

Sport oordoppen voor loopbanden

Tijdens het hardlopen kan muziek niet ontbreken. Standaard oordoppen vallen door het rennen regelmatig uit je oren, dus speciale sport oordoppen zijn dan handig. Deze zitten stevig in of om je oren. Ook kunnen ze tegen vocht en zweet, zodat je gerust fanatiek kunt sprinten. Ga voor een paar sport oordoppen die werken op bluetooth, zodat je geen last heb van kabels waar je achter blijft haken.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen