The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Andrea

Wat heb je nodig om alles uit je roeitrainer te halen?

Nadat je een roeitrainer hebt gekocht, wil je jouw training zo leuk en effectief mogelijk maken. Een aantal roeiapparaat accessoires helpen je daarbij. Denk bijvoorbeeld aan extra comfort of meer inzicht in jouw trainingsresultaten. Hieronder hebben wij alles waarmee je het maximale uit je training haalt op een rijtje gezet.

Trainermat

Trainermat voor roeitrainers

Gebruik een trainermat zodat je roeitrainer stevig op zijn plek blijft staan tijdens de training. Naast de extra veiligheid zorgt een trainermat ervoor dat jouw vloer beschermd blijft tegen krassen en vlekken. Ook dempt het geluid van jouw training, wat wel zo fijn is voor je huisgenoten en onderburen. Let er wel op dat de trainermat groot genoeg is en onder jouw roeitrainer past.

Hartslagband

Hartslagmeter voor roeitrainers

Je hartslag loopt hoog op tijdens je training. Om te zien in welke hartslagzone je precies traint, moet je jouw hartslag bijhouden. Dit doe je met een hartslagband. Sommige hartslagzones zijn optimaal voor vetverbranding. Andere zones zijn weer goed voor het verbeteren van je conditie. Sommige roeitrainers hebben ingebouwde hartslagsensoren, maar deze werken minder nauwkeurig dan een hartslagband om je borst.

Sporthorloge

Sporthorloges voor roeitrainers

Met een sporthorloge houd je jouw prestaties bij tijdens en na het sporten. Dankzij de flexibele kunststof band blijven ze comfortabel om je pols zitten. Tijdens het roeien hou je gegevens bij zoals je ademhaling en Vo2 (zuurstof). Geavanceerdere sporthorloges voor je roeimachine beschikken ook over ingebouwde muziekbediening en trainingen.

Sport oordoppen

Sport oordoppen voor roeitrainers

Tijdens je training op het roeiapparaat wil je naar muziek luisteren zonder dat je oortjes uitvallen of in de weg zitten. Sport oordoppen zijn zo gevormd dat ze stevig in of om je oren blijven zitten. Ook kunnen ze tegen vocht en zweet, zodat je gerust fanatiek roeit. Ga voor een paar sport oordoppen die werken op bluetooth, zodat je geen last heb van kabels waar je achter blijft haken.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen