The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jelle

Aangekondigd: Apple Mac Mini (2020)

Op 18 maart kondigde Apple drie nieuwe producten aan. Vooral Apple iPad Pro (2020) en Apple MacBook Air (2020) wisten de aandacht te stelen. De bescheiden Apple Mac Mini heeft echter ook een update gekregen. Apple heeft de opslag van de kleinste Mac namelijk verdubbeld. Benieuwd naar de nieuwe Apple Mac Mini? Je leest er hier alles over.

Apple Mac Mini (2020): wat is er nieuw?

Apple Mac Mini (2020) nieuw

De twee basismodellen Apple Mac Mini (2020) hebben een SSD schijf met twee keer zoveel opslag als hun voorgangers. Dat betekent dat je voor hetzelfde geld nu twee keer zoveel ruimte hebt voor al je bestanden, vakantiefoto's en muziek. Verder is 'ie voor het grootste gedeelte identiek aan zijn voorganger. Er zit nog steeds een Intel Core Processor van de 8e generatie in en ook de het beschikbare werkgeheugen is hetzelfde gebleven.

Beschikbaarheid Apple Mac Mini

Apple Mac Mini in gebruik

Apple Mac Mini is beschikbaar in twee uitvoeringen. Het instapmodel heeft een Intel Core i3 processor en een 256 GB SSD. Liever iets meer kracht? Kies dan voor het Intel Core i5 model. Dit model heeft bovendien een grotere SSD schijf van 512 GB.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 12.667 beoordelingen