The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Jesper

Wat is Coolblue Smartphonehulp?

Je hebt net een nieuwe smartphone gekocht, maar eigenlijk heb je geen idee hoe het toestel werkt. Of misschien heb je je telefoon al wat langer, maar is hij toe aan een opknapbeurt. Wij staan dan voor je klaar met onze Smartphonehulp. Kom langs in één van de Coolblue winkels en we helpen je graag verder. In dit artikel vertellen we welke services we aanbieden.

Services op een rij

Laat je nieuwe toestel van A tot Z installeren en krijg handige opstarttips. Gratis
Laat je nieuwe toestel startklaar maken met de apps, accounts, instellingen, bestanden, contacten en berichtgeschiedenis € 25,-
Laat je screenprotector opplakken. Gratis
Laat je toestel checken en krijg tips om beter om te gaan met je smartphone of tablet. Gratis
Word in 30 minuten een baas in het gebruiken van je toestel met onze individuele training. € 30,-
Laat je toestel aan de binnen- en buitenkant schoonmaken en updaten zodat ‘ie weer loopt als een zonnetje. € 20,-
Opslagmedium bij ons gekocht? Laat foto’s en andere bestanden overzetten. € 20,-
Is je smartphone vies en zit de oplaadpoort vol stof? Laat je toestel schoonmaken. € 15,-
Verschillende software services. Gaat bijvoorbeeld je smartphone niet meer aan? Laat je toestel door ons resetten. € 15,-

Screenprotector plakken

Coolblue smartphones accessoires

Een screenprotector plakken is een vak apart. Koop een screenprotector bij Coolblue en wij plakken hem gratis voor je op. Heb je in de vorm van bijvoorbeeld een sd kaart of externe harde schijf extra opslagcapaciteit gekocht? Dan helpen we je voor een scherpe prijs om je foto's, apps en bestanden van je smartphone naar je opslagmedium over te zetten.

Installatieservice

installatieservice smartphone

Je hebt je nieuwe smartphone in handen. Bij het installeren geeft het toestel allerlei opties, waarbij je eigenlijk niet weet wat te kiezen. Onze winkelmedewerkers installeren je telefoon kosteloos van A tot Z en geven ook nog eens handige opstart tips. Tegen een kleine vergoeding maken we je toestel ook startklaar. Denk hierbij aan het overzetten van contacten, berichten en apps. Daarnaast geeft onze winkelmedewerker individuele trainingen voor jong en oud. Na 30 minuten uitleg bedien je je toestel met je ogen dicht.

Onderhoud

Coolblue smartphone onderhoud

Ook als je je smartphone al wat langer hebt, staan wij voor je klaar. Merk je dat je telefoon niet meer zo snel werkt als in het begin? Wij checken je toestel gratis en geven je eventueel tips om nog beter met je smartphone om te gaan. Kan je telefoon wel een opknapbeurt gebruiken? Voor een lage prijs maken we je toestel vanbinnen en vanbuiten schoon. Als we dan toch bezig zijn, installeren we meteen de nieuwste updates op je mobiele telefoon.

Reparatie

Coolblue smartphone reparatie

Zit je scherm vol barsten na een noodlottige val of is je camera kapot? Voor deze en vele andere reparaties komen onze opgeleide reparateurs in actie. We bieden in alle Coolblue winkels een reparatie service voor telefoons van Apple, Samsung en Huawei aan. Maak een afspraak in de winkel en we repareren je telefoon binnen een uur. Zonder afspraak duurt dit hooguit 2 uur. Is er geen Coolblue winkel bij jou in de buurt? Stuur je toestel dan naar ons op. Je betaalt dan geen verzendkosten.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback
Jesper
Artikel van:
Jesper Telefoonspecialist


© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen