The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Kasper

De beste Xbox One gaming setup voor online games

Wil je online gamen met je Xbox One S? Zoek niet verder, want met deze console en accessoires ben je in één keer klaar om het online tegen de rest van de wereld op te nemen.

Xbox One S

Zonder Xbox One zit online gamen er natuurlijk niet in. Heb je dus nog geen console, dan is het zaak deze eerst te kopen. Natuurlijk wil je ook het maximale uit je games halen: daarom kies je voor een Xbox One S.

Grafische spierballen met een strak uiterlijk

De Xbox One S laat je profiteren van prima beeld op een Full HD televisie. En omdat je online wil gamen, krijg je bij deze Xbox een exemplaar van Battlefield V. Tijd om de Tweede Wereldoorlog opnieuw te beleven dus, terwijl je je tegenstander het vuur aan de schenen legt.

Gaming headset

Met een goede headset op je hoofd maak je online gaming nog leuker. Niet alleen ga je volledig op in de game zonder gestoord te worden door je omgeving, je chat ook eenvoudig met je mede gamers via Xbox Live. Wat ook wel fijn is, is als de headset comfortabel blijft zitten als je hem uren achter elkaar op je hoofd hebt.

Net zo flexibel als de hoofdband

  • pc (7.1), Consoles en mobiel (stereo)
  • 7.1 surround sound
  • Bedraad
104,99
op voorraad

De Arctis 5 van SteelSeries is een enorm veelzijdige headset. Duidelijk stereogeluid, een inklapbare microfoon om mee te chatten en zachte oorkussen definiëren deze headset. Gebruik hem tijdens Battlefield, maar ook als je ergens heen moet is de SteelSeries een handige aanwinst. Door zijn strakke uiterlijk loop je niet voor gek als je muziek luister via de SteelSeries in het OV.

Opladers voor controllers

Niks is zo irritant als een lege controller tijdens een multiplayer ronde. Juist daarom wil je je controllers altijd opgeladen hebben. Gelukkig zijn er speciale opladers voor je controllers.

Altijd een volle batterij

Op het oplaadstation van Bigben laad je tot wel 2 controllers tegelijkertijd op. Zo is de controller van de vriend met wie je co-op wil spelen ook altijd opgeladen. Verder krijg je ook nog 2 extra accu’s bij het station, zodat je altijd een volle accu in de controller van je Xbox hebt.

Gaming monitor of televisie

Net zo onmisbaar als de Xbox zelf is uiteraard een monitor of televisie om je games op te projecteren. Omdat de Xbox One S HDR ondersteunt, wil je dat de monitor of de televisie dit ook heeft. En dan het liefste in 4K. En of je nu snelle of wat tragere games speelt, een lage input lag voorkomt haperingen op het scherm. Een goede televisie of monitor is dus belangrijk voor de beste online ervaring.

Voor de grafische pracht en praal

  • 43 inch
  • 3840 x 2160 resolutie
  • DisplayPort, HDMI, hoofdtelefoon
599,-
niet meer leverbaar

Met deze monitor in televisieformaat heb je weinig last van input lag, wat handig is bij online gaming. Zo heb je geen last van vervelende ghosting of tearing op het scherm. Bovendien heeft de Philips een 4K scherm met HDR ondersteuning, zodat je gegarandeerd de beste beeldkwaliteit hebt zonder hapering. Ook in het donker is de vijand niet veilig, want met een helderheid van 1000 cd/m2 zie je ze ook verstopt in het duister nog.


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 8.668 beoordelingen