The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Kasper

De beste Xbox One gaming setup voor online games

Wil je online gamen met je Xbox One X? Zoek niet verder, want met deze console en accessoires ben je in één keer klaar om het online tegen de rest van de wereld op te nemen.

Xbox One X

Zonder Xbox One zit online gamen er natuurlijk niet in. Heb je dus nog geen console, dan is het zaak deze eerst te kopen. Natuurlijk wil je ook het maximale uit je games halen: daarom kies je voor een Xbox One X.

Grafische spierballen met een strak uiterlijk

De Xbox One X laat je profiteren van prachtig beeld op een 4K televisie. En omdat je online wil gamen, krijg je bij deze Xbox een exemplaar van Gears 5. Tijd om je vrienden uit te nodigen en het slagveld te betreden.

Gaming headset

Met een goede headset op je hoofd maak je online gaming nog leuker. Niet alleen ga je volledig op in de game zonder gestoord te worden door je omgeving, je chat ook eenvoudig met je mede gamers via Xbox Live. Wat ook wel fijn is, is als de headset comfortabel blijft zitten als je hem uren achter elkaar op je hoofd hebt.

Net zo flexibel als de hoofdband

pc (7.1), Consoles en mobiel (stereo) | 7.1 surround sound | Bedraad
114,99
op voorraad

De Arctis 5 van SteelSeries is een enorm veelzijdige headset. Duidelijk stereogeluid, een inklapbare microfoon om mee te chatten en zachte oorkussen definiëren deze headset. Gebruik hem tijdens Battlefield, maar ook als je ergens heen moet is de SteelSeries een handige aanwinst. Door zijn strakke uiterlijk loop je niet voor gek als je muziek luister via de SteelSeries in het OV.

Opladers voor controllers

Niks is zo irritant als een lege controller tijdens een multiplayer ronde. Juist daarom wil je je controllers altijd opgeladen hebben. Gelukkig zijn er speciale opladers voor je controllers.

Altijd een volle batterij

Op het oplaadstation van Bigben laad je tot wel 2 controllers tegelijkertijd op. Zo is de controller van de vriend met wie je co-op wil spelen ook altijd opgeladen. Verder krijg je ook nog 2 extra accu’s bij het station, zodat je altijd een volle accu in de controller van je Xbox hebt.

Gaming monitor of televisie

Net zo onmisbaar als de Xbox zelf is uiteraard een monitor of televisie om je games op te projecteren. Omdat de Xbox One S HDR ondersteunt, wil je dat de monitor of de televisie dit ook heeft. En dan het liefste in 4K. En of je nu snelle of wat tragere games speelt, een lage input lag voorkomt haperingen op het scherm. Een goede televisie of monitor is dus belangrijk voor de beste online ervaring.

Voor de grafische pracht en praal

4K (UHD) | Smart tv: Tizen | 50 Hertz
529,-
niet meer leverbaar

Met deze tv speel je je games in 4K, wat je natuurlijk wil bij je nieuwe Xbox One X. Dus sluit de Xbox aan op de tv en scheur in 4K over het asfalt in Forza 4.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 14.268 beoordelingen