The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Robyn

Wat is een refurbished Apple Watch?

Een refurbished Apple Watch is een opgeknapte Apple smartwatch. Deze tweedehands horloges worden gerepareerd met originele Apple onderdelen en uitgebreid getest. Ze werken daarom bijna net zo goed als een nieuwe smartwatch. Soms hebben ze wel wat krasjes of beschadigingen. We vertellen je graag meer over hoe refurbished Apple Watch modellen worden opgeknapt.

Wat is refurbished?

Renewd Apple Watch zilver wit met specialist

Een refurbished of Renewd Apple Watch is een tweedehands toestel dat uitgebreid gecontroleerd is. Als er functies niet werken, repareren gecertificeerde specialisten deze functies. Na de reparaties wordt de smartwatch opnieuw uitgebreid getest. Alle functies van een refurbished Apple Watch werken dus. Er kunnen wel wat krasjes op de behuizing of het scherm zitten. Op een refurbished Apple Watch heb je 2 jaar garantie, net als op nieuwe modellen.

De voordelen van een refurbished Apple Watch

Duurzamere verpakking Renewd Apple Watch

Een refurbished Apple Watch heeft 2 grote voordelen vergeleken met een gloednieuwe smartwatch. Allereerst is het goed voor je portemonnee, want een Renewd Apple Watch is goedkoper dan een nieuwe variant. Daarnaast help je het milieu ermee, want een refurbished smartwatch is een duurzamere aankoop.

Wat krijg je bij een refurbished Apple Watch?

Inhoud van verpakking Renewd Apple Watch

Je krijgt bij een refurbished Apple Watch alle nodige accessoires. Je ontvangt een usb A oplaadkabel en een siliconen horlogebandje. Een adapter krijg je er niet bij, dus je laadt je hem op met bijvoorbeeld de adapter van je telefoon. Het horlogebandje van refurbished Apple Watch 38/40 mm past om een pols van 16 tot 19,5 centimeter. De horlogeband van de grotere 42/44 mm horlogekast past om een pols van 17 tot 21,5 centimeter. Past het standaard meegeleverde bandje niet? Koop dan een extra bandje bij je Renewd Apple Watch.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen