The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Mascha

Wat heb je nodig voor een slimme badkamer?

In een slim huis mag je badkamer zeker niet achterblijven. Het mooie is dat dat ook helemaal niet hoeft. Er zijn namelijk al aardig wat slimme producten op de markt waarmee je je badkamer slim maakt. Denk aan een slimme spiegel, tandenborstel en de verlichting. Hieronder zie je de mogelijkheden op een rij.

slimme spiegel

Slimme spiegel

Een slimme spiegel in de badkamer is vochtbestendig en beschikt over verschillende, handige functies om jouw dagelijkse ritueel nog gemakkelijker te maken. Er zijn slimme spiegel waarbij je de lichtkleur (via de app) naar eigen wensen instelt. Zo zie je met verschillende lichttinten hoe je make-up zit. Daarnaast zijn er slimme spiegels die je helpen met afvallen en waarbij je op de spiegel het weerbericht, de datum en de tijd ziet.

Slimme badkamerverlichting

Slimme badkamerverlichting

De juiste badkamerverlichting is belangrijk. Naast dat het vochtbestendig moet zijn, is de lichtkleur ook belangrijk. Het liefst heb je voor elke activiteit in de badkamer het juiste licht. Tijdens het scheren of opmaken heb je licht nodig waarbij je alles goed kunt zien. Wanneer je onder de douche staat of in bad zit, heb je meer behoefte aan gedempt licht. Met slimme lampen voor in de badkamer kun je alle kanten op.

slimme speaker

Slimme speaker

Slimme speakers zijn multi-inzetbaar, dus waarom niet in de badkamer. Zingen onder de douche is met een slimme speaker in de badkamer nooit meer hetzelfde. Wanneer je voor een slimme speaker voor in de badkamer kiest, moet je er wel op letten dat deze tegen vocht kan. Via bluetooth op je smartphone en de juiste streamingdienst, bouw je je persoonlijke concerten in je eigen badkamer.

Slimme tandenborstel

Slimme tandenborstel

Verzorg je tanden nog beter met een slimme tandenborstel. Via de app op je smart device heb je met een slimme tandenborstel extra informatie over de manier van goed poetsen. Informatie over de poetsdruk en poetsduur is je dus helemaal duidelijk. Ook weet zo'n slimme tandenborstel precies welke tanden je hebt overgeslagen en welke je dus nog extra aandacht moet geven.

Slimme weegschaal

Slimme weegschaal

Download de app op je smart device en er gaat een nieuwe wereld voor je open als het gaat om wegen. Met een slimme weegschaal is het mogelijk om je gewicht, activiteiten, hartritme en slaapritme in de gaten te houden. Een weegschaal is hierdoor niet alleen maar om je gewicht te meten, maar dient als een echte personal trainer.

Slimme watersensor

Slimme watersensor

Een slimme watersensor detecteert een mogelijke lekkage in de badkamer. Plaats de sensor bijvoorbeeld in de buurt van of onder je badkuip. Op het moment dat je badkuip water lekt en de sensor water detecteert, ontvang jij een app op je smart device. Zo ben je dus op tijd om de schade van een lekkage te beperken.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen