The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Jesper

Reparatie van zakelijke smartphones

Met je zakelijke smartphone wil je altijd bereikbaar zijn. Het is daarom behoorlijk balen als je toestel kapot is. Daarom helpen we je graag razendsnel met de reparatie van je zakelijke gsm. Maak een afspraak in de winkel bij jou in de buurt of stuur je smartphone naar ons op. In dit artikel vertellen we je alles over de zakelijke reparatieservice van Coolblue.

Reparaties

Reparatie zakelijke gsm

We bieden reparaties aan voor vrijwel alle smartphones van Apple, Samsung en Huawei. Onze reparateurs zijn opgeleid voor allerlei verschillende reparaties. We vervangen net zo makkelijk je scherm als je batterij, maar ook met een kapotte oplaadpoort weten onze monteurs wel raad. Verder zijn wij een Apple Authorised Service Provider. Coolblue voldoet dus aan alle eisen die Apple stelt om reparaties uit te voeren. Dit betekent dat de garantie op je iPhone niet vervalt wanneer wij hem repareren.

Prijzen

Kosten zakelijke gsm reparatie

Wij begrijpen dat het gemakkelijk is om je reparatie achteraf te betalen. Dat is geen probleem. Bij Coolblue betaal je de reparaties van je zakelijke gsm's achteraf op factuur. Wel zo makkelijk. Op onze prijslijst zie je per toestel wat een bepaald type reparatie kost.

Hoe werkt het?

B2B reparatie smartphones

Bij Coolblue helpen we je graag razendsnel verder. We hebben winkels door het hele land. Maak daar een afspraak en we maken je toestel binnen een uur weer klaar voor gebruik. Zonder afspraak wacht je maximaal 2 uur. Is er geen Coolblue winkel in jouw buurt? Stuur je smartphone dan naar ons op. Wij zorgen dat je toestel binnen 2 dagen na ontvangst gerepareerd is. Heb je een groot aantal smartphones dat gerepareerd moet worden? Dan bieden we maatwerk aan. Neem voor maatwerk en andere vragen contact op met Coolblue Zakelijk.

  • Bel ons op 03 808 27 44
  • Mail ons via zakelijk@coolblue.be

Aanvullende services

Zakelijke reparatie gsm

Wil je voorkomen dat je gsm nog eens kapotgaat? Dan plakken wij meteen screenprotectors op jouw zakelijke smartphones. Is het toestel echt onbruikbaar? Dan helpen we je met het overzetten van al je gegevens naar je nieuwe telefoon. Daarna verwijderen we alle data op het oude toestel veilig en volgens alle AVG richtlijnen. We kunnen het nieuwe toestel ook meteen voor je instellen, zodat je direct met je nieuwe smartphone aan de slag kan. Uiteraard bieden we deze services ook aan als je zomaar naar een nieuw zakelijk toestel overstapt.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen