The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Uhro

Wat is het Slim en Veilig pakket?

Met het Slim en Veilig pakket zorg je ervoor dat je huis goed beveiligd is. Zo weet je altijd wat er thuis gebeurt. Zelfs als je op vakantie bent. Daarnaast doe je alsof je thuis bent, dat schrikt eventuele inbrekers af. In dit artikel leggen we je de andere voordelen van dit pakket uit.

Wat kan je met slimme beveiliging?

Slimme beveiliging

Met slimme beveiliging kijk je altijd mee in je huis. Dankzij de app op je smartphone doe je dat ook als je er zelf niet bent. Met een slimme deurbel zie je bovendien wie er bij je aanbelt of langs je voordeur loopt. Dat doe je via dezelfde app. Koppel dit met slimme verlichting en het lijkt altijd alsof je thuis bent.

Hoe bewaak je jouw huis op afstand?

Op afstand bewaken

Met een ip-camera zie je op afstand wat er in je huis gebeurt. Via de app krijg je een melding als er iemand gespot is. Zo kijk je live mee of check je later de opgenomen beelden. Combineer de camera's met een slimme deurbel om ook een melding te krijgen als er iemand aanbelt. Zo weet je altijd wie er voor je deur stond. Een slimme rookmelder zorgt er tot slot voor dat je een melding krijgt bij brand.

Hoe zorg je dat het is alsof je thuis bent?

Doen alsof je thuis bent

Met de slimme verlichting in dit pakket lijkt het alsof je thuis bent. Ook als je op reis bent of gewoon een avondje uit. Je schakelt deze lampen namelijk via je smartphone in. Dit automatiseer je bovendien. Laat de lampen bijvoorbeeld op vaste tijden inschakelen. Je hebt er dan geen omkijken naar. Koppel de lampen aan de ip-camera's om ze aan te laten gaan als er iemand is gespot. Zo zet je inbrekers in de schijnwerpers.

Hoe zorg je dat je apparaten weten waar je bent?

Geofencing

Met geofencing weet de app van jouw slimme apparaten of je thuis bent. Stel dit bijvoorbeeld in voor je smart verlichting. Zo kom je nooit thuis in een donker huis. Dat voelt wel zo veilig. Bovendien laat je jouw beveiligingscamera's automatisch in- of uitschakelen. Zo nemen deze niets op zodra je thuis komt. Ga je weg? Dan schakelen ze weer in.

Wat is het verschil met een alarmsysteem?

Verschil met alarmsysteem

Hoewel alle apparaten in deze set samenwerken is het nog geen alarmsysteem. Bij een alarmsysteem horen bijvoorbeeld ook sensoren en een basisstation. Bovendien laat een alarmsysteem ook daadwerkelijk een hard geluid horen. Daarnaast verbind je deze optioneel met een meldkamer. Zodat de politie of beveiliging uitrukken. Een slim alarmsysteem koppel je met deze set.

Wat zit er in dit pakket?

Nest Cam Indoor

Google Nest Cam Indoor

Met de Nest Cam Indoor in dit pakket houd je één kamer in de gaten. Plaats deze slimme ip-camera bijvoorbeeld in je woonkamer. Zo komt daar niemand ongemerkt binnen. In combinatie met een abonnement neem je ook op. Zo bekijk je beelden later terug.

Google Nest Cam Outdoor

Google Nest Cam Outdoor

Dankzij de Nest Cam Outdoor bewaak je ook je tuin. Dankzij de grote kijkhoek is deze camera geschikt voor brede tuinen. Zo weet je zeker dat indringers worden gefilmd. Ook bij deze camera neem je beelden op in combinatie met een abonnement.

Google Nest Hello

Google Nest Hello

De Nest Hello is een slimme deurbel. Dankzij de ingebouwde camera zie je op je telefoon wie heeft aangebeld. De microfoon en speaker zorgen ervoor dat je ook spreekt met diegene. Zelfs als je niet thuis bent.

Google Nest Hub

Google Nest Protect

Deze slimme rook- en koolmonoxidemelder zorgt voor een veilig gevoel. Uit of thuis, je krijgt altijd een melding als er iets loos is. Je combineert de Google Nest Protect bovendien met je smart lampen. Mocht er brand of rookontwikkeling zijn, dan heb je een goed verlicht pad naar buiten.

Google Nest Protect

Philips Hue Discover

De Philips Hue Discover is een schijnwerper voor buiten. Bevestig deze slimme lamp bijvoorbeeld aan je schuur. Koppel hem met je camera om iedereen in het volle licht te zetten. Handig als je in het donker thuiskomt. Bovendien schrikt het inbrekers af.

Slim & Veilig Indoor

0 / 5 sterren
0 reviews
Pakket met 2 binnencamera's en een rookmelder | Camera voor een grote binnenruimte | Instellen: plug & play
384,90 369,90
tijdelijk uitverkocht

Het Slim & Veilig Indoor Pakket bestaat uit 2 indoorcamera's en een slimme rookmelder. Hiermee bewaak je meerdere kamers in huis op afstand en krijg je meldingen wanneer de rookmelder rook of koolmonoxide detecteert.

Slim & Veilig Outdoor

0 / 5 sterren
0 reviews
Pakket met deurbel, buitencamera en schijnwerper | Camera voor een grote buitenruimte | Instellen: plug & play
702,93 672,93
niet meer leverbaar

Het Slim & Veilig Outdoor Pakket bestaat uit een outdoorcamera, een slimme deurbel en een schijnwerper met bewegingssensor. Hiermee bewaak je de voordeur en een andere buitenruimte. Bovendien schrikt de schijnwerper inbrekers af.

Slim & Veilig Indoor + Outdoor

0 / 5 sterren
0 reviews
Pakket met deurbel, 2 camera's, rookmelder en schijnwerper | Camera's voor een grote binnen- en buitenruimte | Instellen: plug & play
951,88 931,88
niet meer leverbaar

Het Indoor + Outdoor Pakket combineert de voordelen van de losse Indoor en Outdoor pakketten. Je bewaakt namelijk ruimtes binnen- en buitenshuis met beveiligingscamera's en ziet op afstand wie er aanbelt. De slimme rookmelder waarschuwt op tijd bij brand en de schijnwerper schrikt inbrekers af. Zo bevat dit pakket alles om je huis op een slimme manier te beveiligen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen