The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Bas

Alles over Red Dead Redemption 2: Online

Red Dead Redemption 2 is nu al een tijdje uit. Deze game heeft ook een online mode waar je als ranger of bandiet de wereld te verkent. Na het lezen van dit artikel weet je precies wat Red Dead Redemption 2 Online is.

Wat is Red Dead Redemption 2 Online

Waar je in Red Dead Redemption 2 als lonesome ranger of gemaskerde bandiet door de wereld dwaalt, zal je in Red Dead Redemption 2 Online (RDR 2 online) juist met je medebandieten op stap gaan. Net als in GTA V zal dit behoorlijk wat unieke gameplay momenten opleveren. Waar GTA de gekkigheid opzoekt, neemt RDR 2 zichzelf juist serieus.

Red Dead Redemption 2

  • Grote, extreem gedetailleerde, levendige wereld.
  • Sterke verhaallijnen, karakters en dialoogopties.
  • Rockstar zet weer een audiovisueel meesterwerk neer.
  • Het tempo van de game is relatief langzaam. Neem de tijd voor deze game.

Wat verwachten we van Red Dead Redemption 2 Online?

Op pad met je maten

Je eigen bende

Net als in de meesterlijke single player richt je ook in de multiplayer je eigen bende op. Met kamp en al, zodat je ook bij je clangenoten mag klagen over hoe weinig ze bijdragen aan de financiën van de bende, maar er wel met je zuurverdiende tonics vandoor gaan.

Fastest gun in the west

Duelleren

Kijkt die vreemdeling in de Saloon je verkeerd aan? Dan daag je die rakker toch gewoon uit voor een duel? En dan hoef je niet alleen op elkaar te knallen, want wie kan er bijvoorbeeld in 10 minuten de meeste vissen vangen of boeven ontwapenen? Met de creativiteit van Rockstar aan het roer kom je een heel eind.

Handen omhoog of ik schiet!

Roofmissies

Het is geen geheim dat je in RDR 2 flink de boef uithangt. Treinen, banken en koetsen zijn niet veilig wanneer jij in de buurt bent. Bij RDR 2 online komt daar nog een flinke schep bovenop doormiddel van nieuwe missies die je samen met (of misschien wel tegen je vrienden) doorloopt om het grote geld binnen te harken.

De Beta in actie

Free roam

In de kern is RDR2 Online freeroam hetzelfde als de single player game: je jaagt, vecht en helpt strangers. Echter, je speelt niet als Arthur Morgan, maar als een karakter dat je zelf aanmaakt. Het leuke hiervan is dat je dus ook als vrouwelijk karakter of juist als kale hillbilly de Grizzly Hills onveilig kan maken. De lol zit hem hier dan ook in het feit dat je op elk moment andere spelers tegenkomt.

Story quests

Aan RDR 2 Online zit ook een nieuwe verhaallijn gebonden. Deze is natuurlijk niet zo uitgebreid als die van Arthur en de bende, maar biedt genoeg content om je een aantal uur zoet te houden. Daarnaast voorziet Rockstar de online modi constant van nieuwe content.

Showdowns

Naast de freeroam zijn er ook zogenaamde Showdowns te spelen. Deze spelmodi spelen zich af in kleine maps, opgebouwd uit bekende gebieden, Hier speel je alles van Shootout (deathmatch) tot aan Hostile Territory (King of the Hill) en Make it Count (Battle Royale). Dus werk samen met je vrienden, je posse en je team om het scorebord te domineren!


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 7.566 beoordelingen