The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Dewy

Voor een vast maandbedrag zakelijke Apple producten

We zijn in het bedrijfsleven allemaal afhankelijk van goed werkende apparatuur. Want zeg nou zelf, zonder goed werkende telefoon of laptop ben je nergens. Dergelijke producten zijn een grote investering. De oplossing? Apple producten aanschaffen voor een vast maandbedrag. Met Apple Financial Services rust je je medewerkers uit met de beste en nieuwste Apple producten, maar dan wel zonder aanschafkosten.

Waarom kiezen voor Apple?

Apple Business

Apple producten zijn duurzaam, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Iedereen werkt gemakkelijk op het gebruiksvriendelijke besturingssysteem van Apple wat de productiviteit van je werknemers vergroot. Daarnaast zijn alle Apple apparaten naadloos op elkaar afgestemd. Zo begin je aan een document op je MacBook en werk je er vervolgens op je iPad aan verder. Met iCloud zijn bestanden op ieder Apple apparaat toegankelijk. Daarnaast ook niet onbelangrijk: Apple producten hebben een aantrekkelijk strak en modern design. Apple producten stralen een bepaalde waarde uit, wat bevorderend werkt voor je bedrijfsimago. Kortom: een goed visitekaartje wanneer je klanten over de vloer hebt.

Apple Financial Services (AFS)

Apple Financial Services (AFS)

Met Apple Financial Services schaf je de nieuwste Apple producten aan zonder aanschafkosten. Zo gebruik je de nieuwste iPhone al vanaf € 21,- per maand en gebruik je de nieuwste MacBook al vanaf € 36,- per maand. Dit bedrag is exclusief btw. Dit geldt niet alleen voor iPhone en MacBook, maar voor alle Apple devices zoals iMac, iPad en Apple Watch. Je voorziet al je medewerkers dus van de nieuwste Apple producten voor een vast laag bedrag per maand. Bij AFS wordt de restwaarde op voorhand meegenomen wat resulteert in een lager maandbedrag.

Nog meer voordelen van leasen

MacBook leasen

De aanschaf van een Apple product voor een vast maandbedrag is een goed alternatief voor kopen. Sterker nog: het heeft een aantal voordelen.

  • Je hebt geen grote investering vooraf.
  • Bij operational lease komt het Apple product niet op je balans te staan.
  • Je werkt altijd met de nieuwste apparatuur.
  • Je kiest zelf uit een contractduur van 12, 24 of 36 maanden.
  • Geen voorfinanciering: leasen voor een vast laag maandbedrag.
  • Apple Financial services is mogelijk voor alle Apple producten inclusief benodigde accessoires.
  • Je hebt één financieringsbron voor alle technologie die je nodig hebt.

Alles op een rijtje

Apple Financial Services (AFS)
Soort financiering Operational lease
Periode 12, 24 of 36 maanden
Minimale aanschafwaarde € 2.500,-
Coolblue garantie 2 jaar
Volledige service garantie Nee, het is wel mogelijk om zelf een verzekering aan te schaffen
Geen voorfinanciering Ja
Gratis bezorging Ja

Hoe werkt het?

Apple producten

Het stappenplan is heel simpel. Heb je interesse om een Apple product aan te schaffen voor een vast maandbedrag? Neem dan contact op met Coolblue Zakelijk. Aan de telefoon wordt een kredietcheck gedaan. Bij goedkeuring krijg je een offerte van je maandelijkse kosten opgestuurd. Is de kredietcheck goedgekeurd? Dan ontvang je een contract van Apple Financial Services. Wij leveren je Apple apparaat en jij tekent voor ontvangst. Simpel toch?

  • Neem contact op met Coolblue zakelijk via 010 79 88 969
  • Maandag tot en met vrijdag 08:00 - 17:30 uur

Wat als de leaseperiode afloopt?

Apple producten

Je gebruikt een Apple product voor een periode van 12, 24 of 36 maanden, afhankelijk van hoeveel je per maand aflost. Zit de leaseperiode erop? Er is tegen die tijd vast weer een nieuw Apple product gelanceerd. We komen van tevoren met een aantrekkelijk aanbod voor een gloednieuw toestel. Ben je tevreden over Apple Financial Services? Dan kun je dus gemakkelijk upgraden en een nieuw contract afsluiten. Je levert het oude product dan in. Zo werk je dus altijd met de nieuwste producten.


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 7.539 beoordelingen