The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Uhro

De 5 vetste smart home producten van de CES 2020

Ieder jaar vindt in januari de Consumer Electronics Show oftewel CES plaats. Op deze Amerikaanse beurs worden traditiegetrouw heel veel nieuwe producten gepresenteerd. In 2020 waren daar ook honderden innovatieve smart home producten bij. In deze lijst geven we je de 5 vetste nieuwe slimme producten. We weten nog niet wanneer deze uit gaan komen in Nederland.

Samsung Ballie

Samsung Ballie

Een slim balletje dat je overal in huis volgt en je slimme apparaten bedient? Dat klinkt futuristisch, maar is het niet. Samsung presenteerde namelijk 'Ballie'. Een apparaatje met sensoren en camera's in de vorm van een bal. Deze slimme assistent weet precies wat er gebeurt in je huis. Valt er iets op de grond? Dan zet Ballie jouw robotstofzuiger aan. Kom je 's avonds thuis? Dan zorgt Ballie dat je lampen ingeschakeld zijn. Zo hoef je nergens meer aan te denken.

Philips Hue buitenlampen

Philips Hue buitenlampen

Iets minder futuristisch maar niet minder vet zijn de nieuwe buitenlampen van Philips Hue. Hiermee creëer je ook in je tuin je eigen verlichting. Kies bijvoorbeeld jouw favoriete kleur licht op het terras. Of licht jouw favoriete planten en bomen uit met de juiste tint wit licht. Philips Hue buitenlampen bestonden al, maar er zijn nieuwe designs en types gepresenteerd. Ongeveer de helft van de nieuwe lampen sluit aan op bestaande series. Zo breid je jouw collectie Hue buitenlampen uit.

Narwal T10 robotstofzuiger en -mop

Narwal T10

Robotstofzuigers kennen we al een tijdje. De robotmop maakt ook zijn opwachting in steeds meer huishoudens. Toch is het gebruik van twee apparaten niet altijd even handig. Je moet de stofzuiger en de mop namelijk goed op elkaar afstellen. Met de Narwal T10 is dat verleden tijd. Dit is namelijk een robotstofzuiger en -mop in 1 apparaat. De Narwal zorgt er zo voor dat éérst je vloer wordt gestofzuigd en dan gedweild. Zo is je vloer altijd helemaal schoon.

Yummly Smart Thermometer

Yummly smart thermometer

Hou je van koken en bereid je graag het perfecte stukje vlees? Dan bak je dat graag op de juiste temperatuur. Je kunt bij de oven blijven staan om naar de thermometer te kijken. Maar als je gasten hebt, is dat niet zo gezellig. De Yummly slimme thermometer biedt uitkomst. Je bekijkt van zowel je eten als je oven de temperatuur op je smartphone. Heb je een geschikte oven? Dan schakelt de thermometer deze automatisch uit als het voedsel gaar is.

Trifo Lucy robotstofzuiger en beveiligingsysteem

Trifo Lucy

Nog een robotstofzuiger met een extraatje in deze lijst. De Trifo Lucy zorgt er niet alleen voor dat je vloer netjes wordt. Deze stofzuiger maakt je huis ook veiliger. Terwijl de Lucy je huis schoonmaakt, houdt ze namelijk een oogje in het zeil. Danzkij de speciale sensor en Full HD camera weet deze stofzuiger precies wat er gebeurt. Je krijgt een seintje als er iets verdachts plaatsvindt. Je bepaalt zelf welke delen van het huis de stofzuiger in de gaten houdt.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen