The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Giovanni

Wat zijn de leukste kerstcadeaus voor een gamer?

Een kerstcadeau voor hem of haar die van gaming houdt, kan best een opgave zijn. Daarom hebben we de leukste kerstcadeaus voor een gamer op een rijtje gezet, zoals de Oculus Rift S, FIFA 21 en de Nintendo Switch Lite bundel. Met deze cadeaus tover je een lach op het gezicht van iedere gamer.

Oculus Rift S

De Oculus Rift S is een VR bril waarmee je zelf onderdeel wordt van de game. Je stuurt jouw in-game karakter aan met jouw bewegingen en je bent 360 graden omringd door jouw game. Dankzij de verstelbare hoofdband beleef jij ook plezier aan de Rift S. Let er wel op dat je voor de Oculus Rift S een gaming pc of laptop nodig hebt met minimaal een NVIDIA GeForce GTX 1060 videokaart. Bovendien is deze Rift S nu een promo, dus voordeliger dan normaal.

Hoe kom je erachter welke videokaart een laptop/pc heeft?

    1. Ga naar start.
    1. Typ 'apparaatbeheer' en klik dit aan.
    1. Klik op het pijltje bij 'Beeldschermadapters'.
    1. Hier staat welke videokaart(en) de computer heeft.

FIFA 21

FIFA is al jaren een gevestigde naam binnen de gaming community en bij voetballiefhebbers. In FIFA 21 speel je met jouw favoriete voetbalclub en met de huidige selecties van de teams. Je neemt het op tegen je vrienden of je speelt juist samen met ze. Bovendien brengt een digitaal potje voetbal veel emotie los bij de speler, dus misschien hangt er ineens een PlayStation controller in de kerstboom. Deze game is er voor de PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series X/S, Nintendo Switch en de pc.

Nintendo Switch Lite bundel

Met de Nintendo Switch Lite Turquoise + Animal Crossing + Nintendo Switch Online (3 maanden) bundel ga je meteen online aan de slag met Animal Crossing. Door de 3 maanden gratis Nintendo Switch Online heb je namelijk direct toegang tot de online multiplayer. De Nintendo Switch Lite is de opvolger van het origineel die je niet langer op de tv aansluit. Hierdoor is dit model compacter dan zijn voorganger, waardoor je de Nintendo handheld nóg eenvoudiger meeneemt op reis.

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Met Hyrule Warriors: Age of Calamity als kerstcadeau ga je knallend het jaar uit. Deze actiegame voor de Nintendo Switch zit vol spanning en avontuur. Je leidt je troepen naar het slagveld en vecht tegen Ganon, het Onheil, in een ultieme poging om het koninkrijk te redden. Ook speel je deze game met 2 spelers tegelijk op 1 Nintendo Switch. Zo game je samen met je broertje of een vriend en verover je Hyrule.© 1999 - 2021 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen