The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Welke MacBook past bij mijn studie?

Voor iedere studie is er wel een geschikte MacBook. Welke Apple MacBook geschikt is voor jou, hangt af van meerdere factoren. Neem je hem vaak mee? Welke programma's gebruik je? Hoe intensief gebruik je hem? Dit zijn allemaal belangrijke vragen die je jezelf moet stellen. Apple MacBook koop je namelijk niet voor even, ook in de toekomst laat een MacBook je niet in de steek.

Middelbare scholieren

MacBook voor scholieren

Als scholier heb je een MacBook nodig voor school en voor in je vrije tijd. Je doet online research, je schrijft een werkstuk en je maakt samenvattingen. Je gebruikt programma's uit het Microsoft Office pakket en Magister is een veelgebruikt programma om je roosters en cijfers te bekijken. Als je huiswerk af is, krijgt MacBook nog steeds geen rust. Dan begint het plezier pas. Series en films kijken, gamen, muziek luisteren, je doet het allemaal op je MacBook.

Grafische studenten

MacBook grafisch

Je volgt een grafische opleiding. Je wilt grafisch vormgever worden of misschien doe je een studie bouwkunde en maak je technische tekeningen. In beide gevallen heb je een MacBook nodig die geschikt is voor grafische programma's als Photoshop, InDesign, Illustrator en Autocad. Je wil op het scherm alles tot in pixel nauwkeurig zien en je hebt een krachtige processor nodig. En dan moet hij natuurlijk ook niet te zwaar zijn om mee te sjouwen.

Economie studenten

MacBook economie

Je volgt een economische opleiding zoals Bedrijfskunde, Commerciële Economie of Communicatie. Tijdens je studie maak je strategie- en marketingplannen en je bent bezig veel bezig met data. Je werkt in programma's als Python, SPSS, R en Stata. En natuurlijk Excel om zelf databases te maken. Je wilt meerdere programma's tegelijk gebruiken, daarom heb je een krachtige processor nodig. En natuurlijk voldoende opslag om al je bestanden veilig op te bergen.

Technische en IT studenten

MacBook technisch

Jij hebt een MacBook nodig voor je technische opleiding. Je volgt bijvoorbeeld een studie Technische Informatica, Ruimtevaart Techniek of Bouwkunde. Voor je studie gebruik je zware grafische programma's als SolidWorks, Xcode, Final Cut Pro, Quicktime en Lightroom. Dit zijn allemaal programma's die de nodige kracht vereisen van je MacBook, zeker als je meerdere programma's tegelijk gebruikt. Daarom heb jij een krachtige processor nodig en genoeg opslagruimte om al je bestanden op te slaan.


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 7.141 beoordelingen