The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Coolblue

Jaarboek

In onze jaarboeken geven we een kijkje in onze keuken en laten we zien welke resultaten we de afgelopen jaren behaald hebben. Stapje voor stapje, elke dag een beetje beter. Zelf de jaarboeken nalezen? Je vindt hier alle onze jaarboeken op een rij.

2020 was een bijzonder en uitdagend jaar, waarin we meer dan ooit geleerd hebben. Je zou kunnen zeggen dat we dit jaar hebben geleerd wat het is om echt Coolblue te zijn. We hebben nieuwe winkels geopend, waaronder onze nieuwe Thuiswerkwinkels, en onze energiepropositie uitgebreid. En zelfs op afstand hebben we veel klanten blij gemaakt.

Jaarboek 2019

Het jaar van zonnepanelen, witgoed-abonnementen, Apple servicepunten en elektrische busjes. We openden heel veel nieuwe winkels en haalden een recordomzet van 1,5 miljard. Maar belangrijker nog: onze klanten waren blijer dan ooit.

Jaarboek 2018

Hoe was 2018? Heel erg fantastisch. Mede dankzij de Engelstalige en Franstalige website én de nieuwe app behaalden we een recordomzet van 1,35 miljard. En misschien wel het mooiste: de NPS, de belangrijkste graadmeter voor klanttevredenheid, is gestegen tot een ongekend hoge 67.

Jaarboek 2017

In 2017 schoten we door de magische 1 miljard grens heen: een omzet van 1,2 miljard euro. Een groei die we hebben behaald door veel tijd, energie en geld te steken in het uitbreiden van CoolblueBezorgt, onze Schuur en de meertaligheid van Coolblue.© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen