The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Coolblue

Jaarboek

In onze jaarboeken geven we een kijkje in onze keuken en laten we zien welke resultaten we de afgelopen jaren behaald hebben. Stapje voor stapje, elke dag een beetje beter. Zelf de jaarboeken nalezen? Je vindt hier alle onze jaarboeken op een rij.

2019 was het aller-aller-allermooiste jaar ooit. Het jaar van zonnepanelen, witgoed-abonnementen, Apple servicepunten en elektrische busjes. We openden heel veel nieuwe winkels en haalden een recordomzet van 1,5 miljard. Maar belangrijker nog: onze klanten waren blijer dan ooit. Meer weten? Hieronder!

Hoe was 2018? Heel erg fantastisch. Mede dankzij de Engelstalige en Franstalige website én de nieuwe app behaalden we een recordomzet van 1,35 miljard. En misschien wel het mooiste: de NPS, de belangrijkste graadmeter voor klanttevredenheid, is gestegen tot een ongekend hoge 67.

In 2017 schoten we door de magische 1 miljard grens heen: een omzet van 1,2 miljard euro. Een groei die we hebben behaald door veel tijd, energie en geld te steken in het uitbreiden van CoolblueBezorgt, onze Schuur en de meertaligheid van Coolblue.

In 2016 behaalden we een omzet van 857 miljoen euro. Een groei van 55% die we te danken hadden aan de 1.001 manieren waarop we onze website, winkels en processen continu verbeterden. Waar we het meest trots op waren? De start van onze eigen bezorgservice: CoolblueBezorgt.© 1999 - 2021 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen