The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Gesponsord artikel

Metabo Ultra M: maximale vrijheid, 100% uitwisselbaar

Metabo heeft een uitgebreid assortiment accugereedschappen. Al ruim 10 jaar hebben Metabo accu's dezelfde accu aansluitingen. Ideaal voor als je nieuw Metabo gereedschap koopt: je kunt gewoon je oude Ultra M accu's blijven gebruiken. Dat betekent niet dat de technologie stilstaat. De accu's volgen namelijk ontwikkelingen in de LiHD-technologie, zodat de accu's het krachtigst zijn én de langste standtijd hebben in de markt.

Accu platform in beeld

Met het Metabo Ultra M platform heb je genoeg aan één accu voor alle Metabo accugereedschappen met hetzelfde voltage. Zo hoef je dus niet onnodig veel verschillende accu's mee te nemen naar een volgende klus. Ook heb je dan bij nieuw gereedschap genoeg aan de 'losse body', oftewel de powertool zonder accu. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Bekijk de video voor een eerste indruk.

Metabo Pick +Mix systeem

Metabo 18V

Metabo 18V

Het Metabo Pick+Mix systeem staat voor het combineren van Metabo Ultra M 18V accu's met alle Metabo 18V machines. Heb je dus al een Metabo 18V accu in huis? Dan hoef je geen nieuwe accu bij nieuw accugereedschap van Metabo te kopen. Dat scheelt niet alleen in de portemonnee, maar ook in ruimte in de schuur of gereedschapskist. De 18 volt accu's hebben een capaciteit van 2.0, 4.0 of zelfs 5.2 ampère, afhankelijk van jouw geplande klussen.

Metabo 12V

Metabo 12V

De 12 volt-klasse machines kenmerken zich door hun compacte, lichte en handzame behuizing. Ideaal dus voor werken op moeilijk toegankelijke plaatsen, als elke millimeter telt. Zowel accu slagmoersleutels, boormachines als bouwradio's zijn onderdeel van dit accusysteem. In verhouding tot de afmetingen zijn de machines nog steeds krachtig genoeg voor uiteenlopende werkzaamheden. De 12 volt accu's zijn ook inwisselbaar met 10,8 volt machines.

LiHD  –  De krachtigste accu technologie ter wereld

LiHD technologie

Zware klussen voer je dankzij de LiHD-technologie gewoon uit met Metabo accugereedschap. De krachtige cellen, betere geleidbaarheid en gebruik van hoogwaardige materialen, maken de LiHD accu-pack geschikt voor maximale prestaties. Ook tijdens langdurig klussen. De LiHD-technologie zorgt ervoor dat Metabo als enige fabrikant wereldwijd de volledige vermogensbreedte van 400 tot 3.200 watt dekt.

Gratis 3 jaar XXL garantie

3 jaar garantie Metabo

Metabo vertrouwt op haar eigen kwaliteit en geeft daarom 3 jaar productgarantie, ook op accu's. Je hoeft alleen maar het gereedschap binnen 4 weken na aankoop te registreren bij Metabo om aanspraak te maken op de garantie.

Let op: bewaar de aankoopbon. Deze heb je samen met het garantiecertificaat nodig om aanspraak te maken op de extra garantie.

Cordless Alliance System (CAS)

CAS Metabo

De accu's van het Metabo 18V accu platform zijn onderdeel van het Cordless Alliance System, kortweg CAS. Dit is een accu platform voor niet één, maar meerdere gereedschapsmerken. Dit betekent dat de accu en acculader uitwisselbaar zijn met ruim 180 apparaten in de 18 volt-klasse.

Voordelen van het CAS systeem:

  • Kostenbesparend: één accu en acculader voor verschillende gereedschapsmerken.
  • Machines, accu's en acculaders zijn 100% uitwisselbaar binnen het CAS systeem.
  • Krachtige en duurzame accu-packs, die jarenlang meegaan.


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen