The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Gesponsord artikel

Miele

Kwaliteit, gebruiksgemak en comfort. Dat maakt Miele al bijna 120 jaar waar. Er wordt bij Miele niets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid continu te garanderen. Miele maakt kwaliteit. En dat merk je elke dag. Op deze pagina vind je alle Miele producten uit ons assortiment.

Miele producten

Miele wasmachine

Een Miele wasmachine is een kwalitatief goede en duurzame wasmachine die jarenlang meegaat. Miele wasmachines gaan efficiënt met energie, water en wasmiddel om en geven in korte tijd een uitstekend wasresultaat.

Miele droogkast

Miele droogkasten gaan lang mee door het gebruik van duurzame materialen. Op de voorzijde zit een standaard emaille beschermlaag die krasjes of verkleuringen voorkomt. Miele warmtepompdroogkast zijn het meest populair, omdat je hiermee energie bespaart.

Miele koelkast

Een Miele koelkast is gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen en heeft een tijdloze vormgeving.

Miele diepvriezer

Een Miele diepvriezer beschikt over slimme technieken en innovaties, zodat je zeker weet dat je er jarenlang profijt van hebt.

Miele vaatwassers

Miele vaatwassers beschikken allemaal over een Eco programma dat aanzienlijk minder water en energie verbruikt.

Miele oven

Miele ovens zijn gericht op gebruiksgemak. De vormgeving is modern en ze zijn gemaakt van duurzame materialen.

Miele kookplaat

De strak vormgegeven Miele kookplaten staan mooi in elke keuken. Controleer altijd de nismaten van de kookplaat en de nis, zodat hij past.

Miele stofzuigers

Miele stofzuigers gaan jaren mee en leveren hoge prestaties op verschillende vloertypes. Miele stofzuigers zijn er in de C1, C2, C3 en Cat&Dog lijn.

Over Miele

Voordelen Miele

De voordelen van Miele

Het motto van Miele is niet voor niets Immer Besser. Miele doet namelijk geen enkele concessie op kwaliteit en gebruiksgemak. Miele combineert innovatieve technieken met hoogwaardige materialen. Hierdoor weet je zeker dat je het beste in huis haalt. Er is geen betere.

Techniek Miele

De techniek van Miele

Waar je de apparatuur van Miele ook voor gebruikt, je bent verzekerd van een perfect resultaat. Het geheim? Slimme technieken en innovatieve functies die voor een échte verbetering zorgen.

Gebruiksgemak Miele

Het gebruiksgemak van Miele

Het zijn de kleine dingen die producten groots maken. Miele weet dat als geen ander en loopt voorop als het gaat om gebruiksgemak en comfort. Zo schenkt Miele veel aandacht aan de bediening van de apparatuur. Om de gebruikservaring compleet te maken beschikt elk product over slimme technieken.

Kwaliteit Miele

De kwaliteit van Miele

Miele produceert al meer dan 100 jaar apparatuur van de hoogste kwaliteit. Er wordt niets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Door het gebruik van duurzame materialen, innovatieve technieken en perfectie tot in de details zorgt Miele voor betrouwbare producten waar je op kunt bouwen. Er is geen betere.

Design Miele

Het design van Miele

Design is belangrijk voor Miele. De strakke lijnen, hoogwaardige materialen en overzichtelijke bedieningspanelen zorgt dat elk Miele apparaat tijdloos oogt. Of het nu gaat om stofzuigers, wasautomaten, droogkasten, afwasautomaten of inbouwapparaten voor in de keuken, over elk detail is nagedacht. Het design van Miele is altijd vooruitstrevend.

Geschiedenis Miele

De geschiedenis van Miele

Twee families bepalen sinds de oprichting van Miele het beeld van de onderneming: de families Miele en Zinkann. Met elf medewerkers, vier draaibanken en een boormachine richtten de technicus Carl Miele en de zakenman Reinhard Zinkann in 1899 in Herzebrock een bedrijf op voor de fabricage van melkcentrifuges. Hun motto wordt de bedrijfsfilosofie: 'immer besser'.© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen