View Coolblue in English? Yes| No
Gesponsord artikel

Philips SpeedPro Max steelstofzuigers

Om gelijk met de deur in huis te vallen: stofzuigen kost tijd en is voor veel mensen geen hobby. Philips heeft juist om die redenen de Philips SpeedPro Max steelstofzuigers ontwikkeld. Met deze steelstofzuigers stofzuig je gemakkelijker én sneller, zodat je tijd overhoudt voor leukere dingen. Hoe Philips dit doet? Ik vertel je er graag meer over.

360 graden zuigmond

De meeste steelstofzuigers zuigen alleen stof en vuil op aan de voorkant. Hierdoor stofzuig je als je de steelstofzuiger naar voren beweegt, maar niet als je 'm weer naar achteren trekt. Aangezien de meeste mensen de stofzuiger heen en weer halen, heeft Philips een 360 graden zuigmond gemaakt. Dit betekent dat de zuigmond aan alle kanten open is, en van alle kanten stof opzuigt. Zo haal je met elke beweging meer vuil en stof weg, ook achteruit en in hoeken.

Zuigmond met verlichting

Stofzuig je vaak op donkere plekken, zoals onder het bed of de bank? Of zie je op jouw lichte vloer slecht waar het vuil en stof precies ligt? Dan is de zuigmond met LED-verlichting voor jou van toegevoegde waarde. De verlichting schijnt op de grond voor de stofzuiger, zodat je niets over het hoofd ziet. En doordat je de steelstofzuiger plat kunt leggen, kom je moeiteloos onder die lage kast.

Digital PowerBlade-motor

De SpeedPro Max steelstofzuigers hebben een vernieuwde digitale PowerBlade-motor. Deze motor zorgt voor meer zuigkracht dan de andere Philips steelstofzuigers. Hierdoor zuig je moeiteloos grover vuil op en zijn ook grotere stofwolken geen probleem. Het ingebouwde filter vangt vervolgens 99% van alle stofdeeltjes, bacteriën en allergenen. Zo blijft de uitblaaslucht schoon. Dát gaat niesbuien en kriebelneuzen schelen.

Multifunctioneel

Oke, dus je stofzuigt gemakkelijk alle vloeren in het huis schoon. Maar hoe zit het met de hagelslag op het aanrecht, het spinnenweb in het trapgat of de kruimels in de auto? Je tovert de steelstofzuiger gemakkelijk om tot krachtige kruimeldief. Zet de accessoires direct op de stang om traptreden schoon te zuigen óf laat de steel zitten als je hoger gelegen plekken moet bereiken. Zo maak je naast de vloer ook gelijk de rest van het huis stofvrij.


© 1999 - 2018 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 15.060 beoordelingen