The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Gesponsord artikel

Alles over Samsung QLED

Met een Samsung QLED tv kijk je naar een levensechte beeldkwaliteit. Dankzij een verbeterde vorm van de Quantum dot technologie leveren deze tv's een kleurvolume van 100 procent. Dit betekent dat de kleurtinten van je favoriete film of serie er tot in de kleinste details natuurgetrouw uitzien.

Meer dan 1 miljard kleuren

De QLED tv's beschikken over de Quantum dot technologie. Piepkleine nanokristallen zetten licht om in intense en perfecte kleuren. Zowel tijdens donkere als lichte filmscènes is elke kleurtint duidelijk zichtbaar. De tv's bereiken een maximale helderheid van 1.500 tot 2.000 nits. Dit is 5 keer zo helder als het beeld van een standaard LED tv. Gecombineerd met het sterke contrast en de grote kijkhoek is het beeld onder elke omstandigheid zuiver en natuurgetrouw.

1 kabel voor je randapparatuur

Samsung One Connect Box Invisible Cable

Zeg vaarwel tegen een wirwar aan kabels. Op de One Connect Box sluit je al je randapparatuur aan, zoals je Blu-ray speler of spelcomputer. Je verbindt deze box via een dunne en transparante kabel, de Invisible Cable, met je tv. Op deze manier hangen er niet allerlei draden langs je tv en plaats je elk apparaat netjes uit het zicht. Met de optionele No Gap muurbeugel hang je de tv strak tegen de muur, net als een fotolijst.

1 afstandsbediening

Dankzij de Premium One Remote bedien je niet alleen de televisie, maar elk apparaat dat je hierop aansluit. Zo heb je de functies van alle apparaten binnen handbereik. Met de Smart View app bedien je de tv met je smartphone en stuur je opgeslagen beelden naar het scherm. Verbind de tv met internet en krijg toegang tot de smart tv functies. De Smart Hub brengt live tv, games en websites samen op 1 plek.

Een sterk contrast

QLED full array local dimming

De meeste QLED tv's beschikken over Direct Full Array local dimming. Achter het scherm zitten kleine lampen, die opgedeeld zijn in een groot aantal zones. Wanneer het scherm een donker beeld moet produceren, verduisteren alleen de zones achter dit beeld. Dit zorgt voor een diepe en nauwkeurige zwartweergave. Doordat de felle delen helder blijven, geniet je van een sterk contrast. Per model bestaat de Full Array achtergrondverlichting uit verschillende gradaties. Zo beschikt de Q90R over de meeste zones, waardoor de zwartweergave extra realistisch is.

Volledige ondersteuning Apple TV

De QLED televisies uit 2019 beschikken over de volledige ondersteuning van Apple TV. Zo kijk je naar duizenden films en series uit jouw iTunes bibliotheek, waarvan meer dan 500 titels in 4K HDR te zien zijn. Daarnaast stream je via AirPlay 2 direct video's en muziek van je iPhone, iPad of Mac naar de tv.

8K

Samsung 8K

Voor de scherpste beeldkwaliteit kies je een QLED 8K televisie. De 8K resolutie is 4 keer scherper dan 4K en 16 keer scherper dan Full HD. Er zijn nog weinig 8K video's beschikbaar, maar hiervoor biedt AI Upscaling een slimme oplossing. Deze functie schaalt de beeldkwaliteit van beelden automatisch op. Zo worden de details van je films, series of vakantievideo's extra scherp getoond.


© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 7.705 beoordelingen