The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Inloggen met Google

Waarom aanmelden met Google?

Je kunt je Google-account gebruiken om een Mijn Coolblue-account aan te maken. Klik op de login pagina op `doorgaan met Google'. Zo hoef je niet nóg een wachtwoord te onthouden. Wel zo makkelijk.

Heb je al een Coolblue-account? Koppel 'm aan je Google-account. Er verandert niets aan de gegevens in je Coolblue-account, we vullen alleen gegevens aan die we missen in Mijn Coolblue.


Welke Google-gegevens kan Coolblue inzien?

De eerste keer dat je inlogt met Google bij Coolblue, vragen we je toestemming om deze gegevens in te zien:

 • Je naam, je leeftijd en je profielfoto: dit gebruiken we om je Coolblue-account compleet te maken.
 • Je e-mailadres: door in te loggen bij Google, wordt je e-mailadres automatisch ingevuld bij het afronden van je bestelling. Wij gebruiken je e-mailadres om je bijvoorbeeld je Track & Trace-link en je orderbevestiging te sturen. Nieuwsbrieven sturen we alleen als jij daar toestemming voor hebt gegeven.
 • We zullen nooit een e-mail naar je vrienden sturen. Google kan de gegevens uit je Coolblue-account niet inzien. We volgen de Europese wetgeving als het op jouw privacy aankomt.
 • Deze informatie wordt door Google verzameld en wordt aan ons verstrekt onder de voorwaarden van het privacybeleid van Google.

 • Hoe ontkoppel ik Google van Mijn Coolblue?

  Je kunt jouw Google-gegevens en je Coolblue-account loskoppelen via jouw Google-account. Kom je er niet uit? Neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!


  © 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
  Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 16.563 beoordelingen