The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Levering tweedekans-producten

Jouw Tweedekans-product kun je morgen al in huis hebben als je vóór 23.59 uur bestelt. Ook op zondag. Als je op zaterdag vóór 23.59 uur bestelt, wordt je pakketje op zondag tussen 10.00 en 18.00 uur gratis bezorgd. Tweedekans-producten worden gewoon gratis verzonden.

Bezorging Coolblue VandaagNog®
Als je de bestelling vandaag nog wilt ontvangen, kun je ook bij aankoop van een Tweedekans-product voor slechts 9,95 euro gebruik maken van Coolblue VandaagNog®.
Doordeweeks heb je dan je bestelling nog dezelfde avond tussen 18.00 en 22.00 uur in huis, als je vóór 15.00 uur bestelt.

Kan ik mijn product ophalen in de winkel?
Het is helaas niet mogelijk om een Tweedekans-product eerst even te bekijken of op te halen in één van de Coolblue-winkels. Wel kun je wanneer het product je niet bevalt of niet helemaal is wat je ervan verwacht had, het natuurlijk gewoon binnen 30 dagen gratis retourneren.

Bezorging Tweedekans witgoedproducten
Niemand wordt blij van zeulen met grote apparaten. We bezorgen, plaatsen én installeren het witgoedproduct daarom gratis. En als je wilt, nemen we je oude, vergelijkbare witgoedproduct meteen mee, mits losgekoppeld, schoon en droog. Bekijk alle informatie over de bezorging van witgoed.
Heb je inbouwapparatuur voor de keuken besteld? Lees dan alle informatie over het inbouwen van Tweedekans keukenapparatuur.


© 1999 - 2018 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 12.558 beoordelingen