The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Productstatus Tweedekans

Een Tweedekans-product is technische in orde. We geven daarnaast bij ieder Tweedekans-product aan of er 1) visuele schade zichtbaar is, 2) wat de staat is van de verpakking en 3) of het product compleet is. In de tabellen hieronder wordt uitgelegd wat wordt bedoeld met iedere staat. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Visuele staat van product
Nieuwstaat Het product heeft geen schade en ziet er hetzelfde uit als een nieuwe.
Lichte gebruikssporen Het product heeft sporen van gebruik die je mag verwachten bij normaal gebruik. Een voorbeeld hiervan is: haarfijne krasjes op de rand van het product.
Zichtbaar beschadigd Het product heeft sporen van gebruik die je mag verwachten bij normaal gebruik en/of heeft zichtbare schade aan het product. Een paar voorbeelden hiervan zijn: krassen, deuken of dode pixels.
Staat van verpakking
Geopende verpakking Het product heeft geen schade en ziet er hetzelfde uit als een nieuwe.
Beschadigde verpakking De originele verpakking van het Tweedekans-product is beschadigd. De verpakking kan bijvoorbeeld resten van tape bevatten of gescheurd zijn.
Opnieuw verpakt De originele verpakking ontbreekt en het product is bijvoorbeeld verpakt in bubbelfolie, in een Coolblue-doos of in een bruine doos.
Compleetheid en staat van accessoire(s)/onderdelen
Compleet met onbeschadigde accessoire(s)/onderdelen Het product is compleet. Als er accessoires bij zitten zoals oordopjes, opzetstukjes voor tandenborstels of andere hygiëne producten, dan zijn deze ongebruikt.
Compleet met beschadigde accessoire(s)/onderdelen Het product is compleet. Accessoires kunnen beschadigd zijn, details over de beschadigingen vind je in de omschrijving onder het Tweedekans-product. Als er accessoires bij zitten zoals oordopjes, opzetstukjes voor tandenborstels of andere hygiëne producten, dan zijn deze ongebruikt.
Incompleet en werkt niet zonder de missende accessoire(s)/onderdelen Niet alle accessoires/onderdelen worden meegeleverd en het product werkt niet zonder deze accessoires/onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan de oplader van een laptop of smartphone. In de omschrijving onder het product vind je welke accessoires/onderdelen ontbreken.
Incompleet, maar werkt zonder de missende accessoire(s)/onderdelen Niet alle accessoires/onderdelen worden meegeleverd, maar het product werkt goed zonder deze accessoires/onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan een ontbrekende parketborstel bij een stofzuiger. In de omschrijving onder het product vind je welke accessoires/onderdelen ontbreken.

Ook laten we bij ieder Tweedekans-product weten of het product geretourneerd is of gerepareerd is door een erkende reparateur. In de onderstaande tabel wordt uitgelegd wat hiermee wordt bedoeld.

Geretourneerd, gerepareerd of refurbished
Geretourneerd Het product is binnen 30 dagen aan ons geretourneerd omdat deze toch niet aan de wensen voldeed. In de meeste gevallen zijn deze producten nog in nieuwstaat.
Gerepareerd Het product is gerepareerd door een erkende reparateur. In de meeste gevallen is er een onderdeel vervangen. In dit geval worden altijd originele onderdelen gebruikt van de fabrikant.
Refurbished Het product is door de fabrikant zelf of een gecertificeerde derde partij gerepareerd en ingekocht door Coolblue. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een door een derde partij opgeknapt Apple-product.

Prijsbepaling
De prijs van een Tweedekans-product is afhankelijk van de staat waarin het product en de verpakking verkeert. Tweedekans-producten van eenzelfde product kunnen daarom verschillen in prijs. We streven altijd naar een eerlijke en scherpe prijs waarbij je profiteert van een leuke korting. Onderhandelen is dus niet meer nodig, wel zo makkelijk.


© 1999 - 2018 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 12.653 beoordelingen