The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Bestelling wijzigen of annuleren

Oeps foutje? Als het pakje ons magazijn nog niet verlaten heeft, kan je je bestelling makkelijk aanpassen. Maar we zijn snel, waardoor er een grote kans is dat wij je bestelling niet meer kunnen annuleren of wijzigen. Lees hieronder wat je moet doen.

Bestelling annuleren

Je bestelling annuleren kan in je orderoverzicht in Mijn Coolblue

Annuleren kan alleen als je bestelling het magazijn nog niet heeft verlaten. Dus zorg dat je snel bent, want dat zijn de Coolblue'ers in het magazijn ook. Je geld krijg je binnen de 3 werkdagen terug. Lees hieronder meer over terugbetalen.

Bestelling wijzigen

Naam of adres van je bestelling wijzigen? Onze klantenservice helpt je direct uit de nood. Bel zo snel mogelijk naar 03 8082700.

Is je pakketje al onderweg?

Dan kan je de bestelling actief weigeren. Je geeft dan aan de postbode door dat je het pakje niet wilt hebben. Geen schrik, de postbode vindt dat niet erg. Nadat wij het pakje terug hebben ontvangen, nemen we contact met je op om tot een oplossing te komen. Het annuleren of actief weigeren van een bestelling is kosteloos.

Heb je het pakket wel bij de postbode geaccepteerd?

Dan zijn de verzendkosten bij een retourzending ook voor onze rekening. En terugsturen gaat gelukkig heel eenvoudig. Meer informatie over het retourprocesvind je op onze retourpagina

Terugbetaling

Zodra we de annulering verwerkt hebben, betalen we je terug. Hoe snel je het geld op je rekening hebt, hangt af van je betaalmethode.

Creditcard: de reservering wordt na 3 dagen opgeheven.

Bancontact: binnen 3 werkdagen.

PayPal: binnen 3 werkdagen.

Vooruitbetaling: je hoeft niet meer te betalen. Heb je al geld overgemaakt? Dan storten we het binnen 3 werkdagen terug, nadat het bij ons binnen is.

Heb je betaald met een voucher, cadeaubon, ecocheques of shoptegoed? Dan krijg je het geld terug in shoptegoed. Je krijgt een bevestigingsmail wanneer je geld en/of shoptegoed is teruggestort.


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 12.129 beoordelingen