The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue

Inloggen met Facebook of Google

Terug naar de klantenservice

Dit doe je via je Facebook-instellingen. Kom je er niet uit? Neem contact op met onze klantenservice.


Dit doe je via je Google-account. Kom je er niet uit? Neem contact op met onze klantenservice.


De eerste keer dat je inlogt met Google bij Coolblue, vragen we je toestemming om deze gegevens in te zien:

  1. Je naam, je leeftijd en je profielfoto: dit gebruiken we om je Mijn Coolblue-account compleet te maken.
  2. Je e-mailadres: door in te loggen met Google, wordt je e-mailadres automatisch ingevuld bij het afronden van je bestelling. Wij gebruiken je e-mailadres om je bijvoorbeeld je Track & Trace link en je orderbevestiging te sturen.

We zullen nooit een e-mail naar je vrienden sturen. Google kan de gegevens uit Mijn Coolblue niet inzien. We volgen de Europese wetgeving als het om jouw privacy gaat. Google verzamelt de bovengenoemde gegevens en deelt ze met ons volgens hun privacybeleid.


De eerste keer dat je inlogt met Facebook bij Coolblue, vragen we toestemming om deze gegevens in te zien:

  1. Je publieke profiel: je gegevens die op Facebook op ‘publiek’ staan. We gebruiken deze om je Mijn Coolblue-account compleet te maken.
  2. Je e-mailadres: dit wordt automatisch ingevuld bij het afronden van je bestelling. Wij gebruiken je e-mailadres om je je Track & Trace-link en je orderbevestiging te sturen.
  3. Je verjaardag: je geboortedatum staat op je persoonlijke gegevens-pagina in Mijn Coolblue. We gebruiken je geboortedatum om je te feliciteren op je verjaardag.

We zullen nooit een bericht op je tijdlijn plaatsen of iets naar je vrienden sturen. Facebook kan de gegevens uit Mijn Coolblue niet inzien. We volgen de Europese wetgeving als het om jouw privacy gaat.


Omdat je dan niet al je gegevens hoeft in te voeren én je maar één wachtwoord hoeft te onthouden. Klik op de login-pagina op ‘doorgaan met Facebook’ of 'doorgaan met Google' om een Mijn Coolblue-account aan te maken met Facebook of Google.

Heb je al een Mijn Coolblue-account? Koppel het dan aan je Facebook- of Google-account. Er verandert niets aan de gegevens in je Mijn Coolblue-account, we vullen alleen de gegevens aan die we missen.
© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 13.409 beoordelingen