The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Veelgestelde vragen over bestellen

Terug naar de klantenservice

Ja, je mag je Tweedekans-product gewoon retourneren binnen de tevredenheidsgarantie van 30 dagen. Het product moet dan wel in dezelfde staat zijn als toen je het kreeg. Gaat je product na 30 dagen kapot? We bieden je gewoon de 2 jaar garantie die je van ons gewoon bent.

Je kunt je retour gemakkelijk aanmelden via het online retourformulier.


Coolblue is niet bang voor lastige vragen. Stel ze gerust. We bijten niet.

 • Je kan ons bellen op (+32)03 808 27 00.

 • Je kan een mail sturen naar klantenservice@coolblue.be.

 • Je kan ons een bericht via Facebook of Twitter sturen.

 • Je kan een brief schrijven naar: Coolblue Borsbeeksebrug 28, Gebouw 5 2600 Berchem België

 • Je kan langskomen in één van onze winkels.

 • Ons ondernemingsnummer is BE 0867 686 774


Op dezelfde manier als onze andere producten:

 • Vóór 23.59 uur besteld, morgen gratis geleverd.
 • Voor € 9,95 kan je jouw product vandaag nog laten leveren.

Grote producten Standaard bezorgen wij grote producten tot aan de drempel die toegang geeft tot je woning. Is dat niet op de begane grond? Dan bezorgen we met de trap tot en met de vierde verdieping. Met de lift komen we tot elke verdieping. Voor een aantal witgoedproducten bieden wij een extra aansluitservice aan. De prijs hiervoor ligt tussen de €9,95 en €29,95.

Ophalen in de winkel Helaas is het niet mogelijk om je Tweedekans-product op te halen in één van onze winkels.


Een Tweedekans-product is een product dat door een klant is teruggestuurd of omgeruild. We hebben zelf de staat van het product voor je gecontroleerd. Kunnen we jou blij maken met een Tweedekans-product? Dan profiteer je van een leuke korting.

Een Tweedekans-product bestellen werkt bijna hetzelfde als een nieuw product bestellen. Ook hier geldt: vandaag vóór 23.59 uur besteld, morgen gratis geleverd. Je krijgt 2 jaar garantie en kan je product binnen de 30 dagen gratis retourneren.

Je vindt al onze Tweedekans-producten hier.


Onze klantenservice is bereikbaar tijdens de volgende openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08.00 - 23.59, Zaterdag 09.00-23.59 en zondag gesloten.

Op de volgende dagen is de klantenservice gesloten of gelden afwijkende openingstijden:

 • 2 april 2021 Goede Vrijdag 08.00 - 00.00 uur
 • 4 april 2021 Paaszondag Gesloten
 • 5 april 2021 Paasmaandag Gesloten
 • 1 mei 2021 Dag vd Arbeid Gesloten
 • 13 mei 2021 OH Hemelvaartsdag Gesloten
 • 23 mei 2021 Pinksterzondag Gesloten
 • 24 mei 2021 Pinkstermaandag Gesloten
 • 21 juli 2021 Nationale Feestdag Gesloten
 • 15 augustus 2021 OLV Hemelvaartsdag Gesloten
 • 1 november 2021 Allerheiligen Gesloten
 • 11 november 2021 Wapenstilstand Gesloten
 • 24 december 2021 Kerstavond 08.00 - 18.00 uur
 • 25 december 2021 Eerste Kerstdag 09.00 - 18.00 uur
 • 31 december 2021 Oudjaarsdag 08.00 - 18.00 uur
 • 1 januari 2022 Nieuwjaarsdag Gesloten

Zodra je jouw bestelling hebt geplaatst, kan je zelf het bezorgadres van die bestelling niet meer aanpassen. Hoe je jouw adres nog wel kan wijzigen, hangt af van de bezorgdienst die jouw pakketje bezorgt.

Levering via bpost
Ontving je al een e-mail waarin staat dat je pakje met bpost wordt verstuurd? Dan is het jammer genoeg te laat om je adres te wijzigen. Je kan er nog wel last-minute voor kiezen om je pakje te laten leveren in een bpost-punt of pakjesautomaat in plaats van op een fout adres. Dit doe je door je leveringsvoorkeuren aan te passen in je bpost-account of via de My bpost-app. Let op: dit trucje kan je enkel toepassen als de postbode nog niet op zijn ronde is vertrokken.

Levering door Coolblue Neem contact op met onze klantenservice om je adres te wijzigen. Als jouw bestelling al ver in het bezorgproces zit, moet het bezorgmoment mogelijk ook aangepast worden bij een adreswijziging.


Ja, je kan je product binnen de 30 dagen retourneren. Voor producten die betaald zijn geweest met ecocheques krijg je van ons geen geld, maar shoptegoed terug. Daarmee kan je een ander of hetzelfde ecocheque-product aanschaffen. Alleen onze klantenservice kan het shoptegoed voor je toepassen. Neem contact met ons op wanneer je iets wilt bestellen om het tegoed te verrekenen.


Dit doe je in 'mijn bestellingen' in Mijn Coolblue. Annuleren kan alleen als je bestelling ons magazijn nog niet verlaten heeft. Is je product al verzonden? Dan kan je het weigeren aan de deur of kosteloos retourneren via het online retouraanvraag formulier.


Leveringsadres van lopende bestelling Zodra je jouw bestelling hebt geplaatst, kan je zelf het bezorgadres van die bestelling niet meer aanpassen. Hoe je jouw adres nog wel kan wijzigen, hangt af van de bezorgdienst die jouw pakketje bezorgt.

 1. Levering door bPost Ontving je al een e-mail waarin staat dat je pakje met bpost wordt verstuurd? Dan is het jammer genoeg te laat om je adres te wijzigen. Je kan er nog wel last-minute voor kiezen om je pakje te laten leveren in een bpost-punt of pakjesautomaat in plaats van op een fout adres. Dit doe je door je leveringsvoorkeuren aan te passen in je bpost-account of via de My bpost-app. Let op: dit trucje kan je enkel toepassen als de postbode nog niet op zijn ronde is vertrokken.

 2. Levering door Coolblue Neem contact op met onze klantenservice om je adres te wijzigen. Als jouw bestelling al ver in het bezorgproces zit, moet het bezorgmoment mogelijk ook aangepast worden bij een adreswijziging.

Leveringsadres in account Ben je bijvoorbeeld verhuisd en wil je het leveringsadres in je account wijzigen? Dat kan! Ga in je naar het kopje 'gegevens'. Hier pas je jouw bezorg- en factuuradres eenvoudig aan. Coolblue-account naar het kopje 'gegevens'. Hier pas je jouw leverings- en factuuradres eenvoudig aan.
© 1999 - 2021 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen