The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Cadeaubonnen en vouchers

Terug naar de klantenservice

Het is mogelijk om in onze Belgische winkels te betalen met ecocheques. We aanvaarden zowel de papieren versies van Edenred en Sodexo als de elektronische versies van Edenred, Sodexo en Monizze. Plaats het ecocheque-product in je winkelmandje en kies voor de optie om het in de winkel op te halen. Haal het bestelde product op en betaal het met je ecocheques. Grote producten (zoals wasmachines, koelkasten, diepvriezers en vaatwassers) kan je bestellen en betalen met ecocheques in de winkel. Dan plannen we ook meteen een gratis bezorgafspraak. Is jouw bestelling duurder dan de waarde van de ecocheques? Dan kan je gewoon met cash of betaalkaart bijbetalen. Meer informatie lees je op onze speciale ecochequepagina.


Heb je betaald met een cadeaubon maar stuur je het bestelde product retour of annuleer je de bestelling? Dan storten we het geld niet terug op de cadeaubon, maar stellen we de waarde van de cadeaubon beschikbaar als shoptegoed. Alleen onze klantenservice kan shoptegoed voor je toepassen. Neem contact met ons op om het tegoed te verrekenen wanneer je iets wilt bestellen.


Iemand jarig? Iets te vieren? Maak het feestvarken blij met een cadeaubon van Coolblue. De cadeaubon is er in verschillende prijzen en kan je voor al onze producten gebruiken. Koop onze cadeaubonnen online of in de winkel.


Wat vervelend dat je voucher niet werkt. De meeste vouchers hebben een vervaldatum en sommige hebben ook een minimum bestelbedrag. Je kan vouchers niet meer gebruiken na de vervaldatum of op een bestelling met een te laag bestelbedrag. Je kan de vervaldatum en het minimale bestelbedrag vinden in de e-mail met je vouchercode. Zou je voucher moeten werken maar krijg je toch een foutmelding? Neem dan even contact met ons op.


Je code is geldig tot en met de vermelde einddatum. Je kan de vervaldatum vinden in de e-mail met je vouchercode of op de cadeaubon. Je kan hem niet verlengen.


Ben je kwijt hoeveel geld er nog op je cadeaubon staat? Neem dan even contact met ons op. Met de code die op je cadeaubon staat kunnen wij opzoeken hoeveel geld er nog op staat.


Heb je een Coolblue cadeaubon of voucher ontvangen? Betalen is eenvoudig. Klik op "cadeaubon inwisselen" bij betaalwijze of in het overzicht. Vul hier je code in. Als je meerdere bonnen hebt, kan je die één voor één toevoegen. Je kan elke vouchercode slechts eenmaal gebruiken. Uiteraard kan je met de bon ook terecht in één van onze winkels. Heeft jouw cadeaubon of voucher een hogere waarde dan de producten die je wilt kopen? Dan komt de restwaarde te vervallen. Wil je je kortingscode verwijderen, klik dan op het kruisje dat achter de code staat.


Helaas is het niet mogelijk om na het plaatsen van een bestelling een kortingscode of cadeaubon te verrekenen. Als het pakketje ons magazijn nog niet verlaten heeft, kan je de bestelling annuleren in 'mijn bestellingen' in Mijn Coolblue en opnieuw plaatsen met de kortingscode. Je kan de kortingscode of cadeaubon uiteraard ook bij je volgende bestelling gebruiken.


Ja, dat zijn onze cadeaubonvoorwaarden. Daar staat onder meer dat je cadeaukaart 3 jaar geldig is en dat jij je cadeaukaart binnen de 3 jaar inwisselt. Daarnaast kan je een cadeaubon niet verlengen.© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 16.563 beoordelingen