The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Cadeaubonnen en vouchers

Terug naar de klantenservice

Helaas is het niet mogelijk om na het bestellen een kortingscode of cadeaubon te verrekenen. Als je pakje ons magazijn nog niet verlaten heeft, kan je de bestelling annuleren onder ‘mijn bestellingen’ in Mijn Coolblue. Plaats daarna je bestelling opnieuw en gebruik je kortingscode of cadeaubon.


Ja, dat zijn onze cadeaubonvoorwaarden. Daar staat onder meer dat je cadeaukaart 3 jaar geldig is en dat jij je cadeaukaart binnen 3 jaar inwisselt. Daarnaast kan je een cadeaubon niet verlengen.


Je vindt de vervaldatum in de e-mail met de vouchercode of op de cadeaubon. Heb je de bon cadeau gekregen? Met de code die op je cadeaubon staat kunnen wij voor je opzoeken hoe lang het nog geldig is. Neem even contact met ons op, dan kijken wij het voor je na.


Controleer op de cadeaubon of in de e-mail met de code van je cadeaubon of:

  • je het minimale bestelbedrag bereikt hebt;
  • je cadeaubon nog niet vervallen is.

Zou je cadeaubon moeten werken, maar krijg je toch een foutmelding? Neem dan contact met ons op of stuur ons een e-mail met uitleg en een screenshot, zo ben je het snelst geholpen.


Ja, je kan met ecocheques betalen voor een selectie milieuvriendelijke producten. We aanvaarden zowel de papieren versies van Edenred en Sodexo als de elektronische versies van Edenred, Sodexo en Monizze.


Klik tijdens het afrekenen bij betaalwijze op “cadeaubon inwisselen”. Vul hier je code(s) in. Natuurlijk kun je met de cadeaubon ook betalen in onze winkels.

Heb je het Cadeausje met rits? Zorg er dan voor dat je de bon in één keer uitgeeft, anders vervalt de rest van het bedrag. Bekijk op de cadeaubon-pagina de uitgebreide voorwaarden.


Ja! Je kunt onze cadeaubonnen online of kopen in de winkel. Je kunt kiezen uit verschillende bedragen.


Heb je alleen de code van de cadeaubon bewaard en wil je weten wat de waarde ervan is? Neem dan even contact met ons op of stuur ons een e-mail. Met de code kunnen wij opzoeken hoeveel de cadeaubon waard is.


Je vindt deze 6-cijferige code rechtsonderin, onder de kraslaag op de kaart.
© 1999 - 2021 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen