The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Klantenservice

Cadeaukaarten en vouchers

We kunnen niets beloven, maar het zou zomaar kunnen zijn dat er nog iets in onze administratie staat. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Helaas is het niet mogelijk om na het bestellen een kortingscode of cadeaukaart te verrekenen. Als je pakje ons magazijn nog niet verlaten heeft, kan je de bestelling annuleren onder ‘mijn bestellingen’ in Mijn Coolblue. Plaats daarna je bestelling opnieuw en gebruik je kortingscode of cadeaukaart.

Ja! Je kunt onze cadeaukaarten online of kopen in de winkel. Je kunt kiezen uit verschillende bedragen.

Ja, je kunt met de cadeaukaart ook betalen in onze winkels.

Je vindt deze 6-cijferige code rechtsonderin, onder de kraslaag op de kaart.

Ja, je kan met ecocheques betalen voor een selectie milieuvriendelijke producten. We aanvaarden zowel de papieren versies van Edenred en Sodexo als de elektronische versies van Edenred, Sodexo en Monizze.

Ja. We storten het geld dan niet terug op de cadeaukaart, maar zetten het als shoptegoed in je account.

Je kunt je retour gemakkelijk aanmelden via het online retourformulier.

Klik tijdens het afrekenen bij betaalwijze op “cadeaukaart inwisselen”. Vul hier je code(s) in. Je kunt maximaal 10 cadeaukaarten per bestelling gebruiken. Natuurlijk kun je met de cadeaukaart ook betalen in onze winkels.

Tip: Heb je een cadeaukaart met een code van 12 karakters? Let op dat je de bon in een keer uitgeeft, anders vervalt de rest van het bedrag. Bekijk op de cadeaubon pagina de uitgebreide voorwaarden.

Ja, je kan de voorwaarden inzien op de cadeaukaart-pagina.

Je vindt de vervaldatum in de e-mail met de vouchercode of op de cadeaukaart. Heb je de kaart cadeau gekregen? Met de code die op je cadeaukaart staat kunnen wij voor je opzoeken hoe lang het nog geldig is. Neem even contact met ons op, dan kijken wij het voor je na.

Controleer op de cadeaukaart of in de e-mail met de code van je cadeaukaart of:

  • je het minimale bestelbedrag bereikt hebt;
  • je cadeaukaart nog niet vervallen is.

Zou je cadeaukaart moeten werken, maar krijg je toch een foutmelding? Neem dan contact met ons op.

Heb je alleen de code van de cadeaukaart bewaard en wil je weten wat de waarde ervan is? Kijk met de saldo checker hoeveel er op jouw cadeaukaart staat. Werkt dit niet? Neem dan even contact met ons op of stuur ons een e-mail. Met de code kunnen wij opzoeken hoeveel de cadeaukaart waard is.© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen