The website is in Dutch. Would you rather see it in English?Een cashback is een actie vanuit de fabrikant waarbij je na aankoop een gedeelte van het aankoopbedrag terugkrijgt. De cashback verloopt altijd via de fabrikant en niet via Coolblue.


Helaas! Een cashback is niet mogelijk op een tweedekansproduct.


Wat vervelend! Een cashback aanvragen gaat via de fabrikant. We raden je daarom aan om contact met hen op te nemen, aangezien zij je het beste kunnen helpen.


Op de productpagina vind je gedurende de actie de voorwaarden en de link naar het actieformulier of naar de website van de fabrikant. Hier staat precies omschreven wat je moet doen om je cashback te ontvangen. Soms moet je je registreren op hun website. Soms moet je je factuur en de streepjescode uit de verpakking opsturen, samen met een ingevulde coupon. Je krijgt de cashback altijd na je aankoop. Die wordt niet vooraf verrekend. Het duurt vaak enkele weken voordat de leverancier het bedrag heeft overgemaakt naar je bankrekening.


Wanneer een product zowel een korting als een cashback heeft, gelden beide kortingen. Let wel op: omdat een cashback actie via de leverancier verloopt, krijg je deze korting nog niet direct aan de kassa bij Coolblue. De cashback verloopt altijd via de fabrikant en niet via Coolblue.


Wat vervelend! In dat geval kan je best contact opnemen met de leverancier omdat die de cashback aan jou zal uitkeren.© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 16.563 beoordelingen