The website is in Dutch. Would you rather see it in English?Ja, je kan je product binnen de 30 dagen retourneren. Voor producten die betaald zijn geweest met ecocheques krijg je van ons geen geld, maar shoptegoed terug. Daarmee kan je een ander of hetzelfde ecocheque-product aanschaffen. Alleen onze klantenservice kan het shoptegoed voor je toepassen. Neem contact met ons op wanneer je iets wilt bestellen om het tegoed te verrekenen.


Nee, dat kan jammer genoeg niet. Je kan wel met ecocheques betalen in onze Belgische winkels.


Nee, Coolblue aanvaard alleen Ecocheques. Meer informatie lees je op onze speciale ecochequepagina.


Normaal kan je bij Coolblue alle eco-vriendelijke producten en Samsung en Huawei telefoon- en tabletreparaties betalen met ecocheques. Helaas is dat tijdelijk niet mogelijk omdat onze winkels alleen open zijn als ophaalpunt voor online bestellingen. Vanaf het moment dat onze fysieke winkels weer volledig open kunnen zoals voorheen, kan je weer met ecocheques betalen.


Dat is tijdelijk niet mogelijk. Momenteel zijn onze winkels alleen open als ophaalpunt voor online bestellingen. Daardoor is het helaas niet mogelijk om met ecocheques te betalen. Dit is het geval totdat onze fysieke winkels weer volledig open kunnen.
© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 6.834 beoordelingen