The website is in Dutch. Would you rather see it in English?Ja, je kan je product binnen de 30 dagen retourneren. Voor producten die betaald zijn geweest met ecocheques krijg je van ons geen geld, maar shoptegoed terug. Daarmee kan je een ander of hetzelfde ecocheque-product aanschaffen. Alleen onze klantenservice kan het shoptegoed voor je toepassen. Neem contact met ons op wanneer je iets wilt bestellen om het tegoed te verrekenen.


Nee, dat kan jammer genoeg niet. Je kan wel met ecocheques betalen in onze Belgische winkels.


Bij Coolblue kan je alle eco-vriendelijke producten en Samsung en Huawei telefoon- en tabletreparaties betalen met ecocheques. Op de productpagina zie je of je het product met ecocheques kan betalen aan de hand van het ecocheques label met het groene blaadje. Producten die het label niet hebben, kunnen niet met ecocheques worden betaald.

Meer informatie lees je op onze speciale ecocheque pagina.


Nee, Coolblue aanvaard alleen ecocheques. Meer informatie lees je op onze speciale ecochequepagina. Je kan bij ons dus geen aankopen doen met een ander type cheque, zoals Ticket Compliments, geschenk- en cadeaucheques of sport- en cultuurcheques.


Ja, je kan nog steeds je ecocheques gebruiken om energiezuinige producten aan te kopen. Het klopt dat wasmachines, koelkasten, televisies en vaatwassers een nieuw, strenger energielabel hebben sinds 1 maart 2021. We hebben onze website automatisch aangepast, zodat je op deze pagina nog steeds alle producten kan vinden die in aanmerking komen voor ecocheques.


Dit doe je door een afspraak in onze Belgische winkels te maken.

Grote producten (zoals wasmachines, koelkasten, diepvriezers en vaatwassers) en kleine producten (zoals smart lampen of thermostaten) kan je bestellen en betalen met ecocheques in onze winkels. Voor grote producten plannen we ook meteen een gratis bezorgafspraak. Dekken je ecocheques de aankoopprijs niet volledig, dan kan je gewoon met cash of betaalkaart bijbetalen. Meer informatie lees je op onze speciale ecocheque pagina.

Bij online bestellingen vragen we je om op voorhand te betalen via de website, waardoor het niet mogelijk om op die manier met ecocheques te betalen.


Ja, dit doe je door een afspraak in onze winkels te maken. Je kan met ecocheques betalen voor een selectie milieuvriendelijke producten. We aanvaarden zowel de papieren versies van Edenred en Sodexo als de elektronische versies van Edenred, Sodexo en Monizze. Bij online bestellingen vragen we je om op voorhand te betalen via de website, waardoor het niet mogelijk om op die manier met ecocheques te betalen.
© 1999 - 2021 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen